HomeDIVERSEArta de a face bagajul

Arta de a face bagajul

luggage

Îndrăznesc să spun că a împacheta doar ce ai nevoie pentru o călătorie este, în zilele noastre o artă. Am reușit să ne autoconvingem că nu putem trăi fără atât de multe lucruri, am devenit atât de precauți încât uităm uneori că în vacanță mergem pentru a ne relaxa, pentru a ne rupe de rutina cotidiană.

Bagajul este o sinteză a personalității noastre. Nu veți vedea niciodată un om de afaceri cărând în spate un rucsac pentru munte, la fel cum un fotomodel nu va avea o valiză cu Minnie Mouse sau Scooby-Doo. Când faceți bagajul trebuie să aveți în vedere scopul călătoriei și durata acesteia.

Faceți o listă rezonabilă cu v-ar plăcea să aveți cu dumneavoastră. Apoi eliminați ceea ce este inutil. Bagajele trebuie să aibă exact greutatea pe care o puteți căra fără a vă provoca dureri de mâini sau spate. La călătoriile cu avionul respectați limita de greutate și numărul admis de bagaje de mână.

Alegeți ținute potrivite pentru evenimentele care vă așteaptă în timpul călătoriei. Procedați la fel cu pantofii și cosmeticele. Pentru a preveni neplăcerile cauzate de vărsarea șamponului (de exemplu), puneți cosmeticele în pungi de plastic. Pantofii nu se împachetează niciodată murdari de noroi.

Nu țineți niciodată obiectele de valoare în valiză. Nu uitați să luați în vacanță medicamentele dacă urmați un tratament. Vacanța este un moment prielnic pentru lectură așa că aprovizionați-vă din timp cu revistele sau cu cărțile preferate. Înainte de plecare verificați-vă documentele de călătorie!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read