404 Not Found


nginx
Aplicatii Nokia E51 | FashionLife.ro
HomeDIVERSEAplicatii Nokia E51

Aplicatii Nokia E51

In cele doua saptamani de cand am luat telefonul am testat cateva aplicatii pentru el.
Pe Nokia E51 ruleaza Symbian S60 Version 9.2 deci ca atare am testat numai aplicatii compatibile cu aceasta versiune.
Probleme mai mari am intampinat la aplicatiile .sis si mai putine probleme s-au chiar deloc la cele .sisx
Prima data sa incep cu ceva forumuri specializate pe aplicatii Symbian. Mie mi-au placut DotSis si pentru limba romana Mobilewave.

Ca browser am testat Opera MiniOpera si pot spune ca pare sa fie cel un browser bun insa astept cu interes versiunea 9 de la Opera, pana atunci raman cu browser-ul default al Symbian-ului.

Ca explorer am incercat mai multe insa mie imi place X-plore. Daca nu il inregistrati aveti de asteptat cate 3 secunde la deschiderea si inchiderea programului. Imi place cum se misca, are propriul program de vizualizat poze si se impaca bine cu RealPlayer si programele de dezarhivat. Cu timpul am sa mai testez si alte explorere.

Ca Player folosesc RealPlayer pentru .mp4 si .3gp iar pentru .avi folosesc CorePlayer si DivX Player care se completeaza intre ele, unde nu merge unu sunt sanse sa mearga celalalt. Parca mai rapid este DivX Player decat CorePlayer insa ultimul este mult mai complet. Pentru muzica inca folosesc playerul de la Symbian.

Pentru Yahoo Messenger folosesc Slick, simplu si rapid insa din meniu poti seta tot ce vrei. Nu cred ca voi cauta altul prea repede.

Pentru Voip folosesc Fring. Avand in vedere ca este gratuit eu cred ca este cel mai bun. Mai multe despre cum sa folositi Fring.

Si acum cea mai mare dezamagire. Pe majoritatea forumurilor toti lauda PhotoRite si eu nu vad motivul. Adica ai camera care face poze la rezolutie de 1600X1200 si folosesti PhotoRite care la rezolutie maxima face poza la 640X480.
In modul editare intradevar are ceva setari si efecte bune insa poza o salveaza la rezolutia de maxim 1024X768. Nu vad cum poate cineva cu Nokia N95 cu camera de 5 megapixeli si sa dea bani pe PhotoRite. Mai bine muncesc putin in Photoshop si editez poza poate mai bine decat o face PhotoRite.

Am pus un singur joc, PGR, curse de masini si l-am pus numai sa vad cum se misca telefonul, nu sunt un impatimit al jocurilor, mai ales pe telefonul mobil. Telefonul se misca bine avand in vedere ca Nokia E51 are procesorul de 369 MHz.

Pe parcurs o sa mai revin si cu descrierea altor aplicatii pe care pun mana.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read