Viata noastra este tot mai strans legata de tehnologie. Ne facem cumparaturile online, ne distram cu cele mai sofisticate gadget-uri si, mai nou, mancam ceea ce comandam de pe telefon. Era normal ca aparitia si progresul rapid al smartphone-urilor sa revolutioneze fiecare domeniu din viata noastra, iar piata livrarilor de mancare la domiciliu nu putea fi o exceptie. Astfel, a luat nastere ideea primei platforme mobile de food delivery din Romania realizata de cei de la Oliviera. Aceasta aplicatie inteligenta se poate descarca gratuit pe Android si iOS, iar livrarea mancarii se face fara cost aditional.

Ateierul de pizza 2_Oliviera_770x361 RIGHT TEXT

Si totusi, de ce este aplicatia Oliviera.ro atat de utila si inovatoare? Avantajul indiscutabil al acesteia este ca iti ofera posibilitatea de a comanda mancare direct de pe telefon oriunde ai fi si de la cele mai importante restaurante din Bucuresti, precum El Torito, Pizzicato, Karishama si Jerry’s Pizza. Restaurantele sale partenere sunt numeroase si reprezinta o selectie a celor mai apreciate localuri din oras. Bineinteles, platforma mobila este in continua dezvoltare, iar in scurt timp va inregistra noi parteneri.

Lucrurile care iti vor placea cel mai mult la aplicatia Oliviera sunt gratuitatea sa si faptul ca nu aplica taxe suplimentare de transport comenzilor tale. Avand cont, adresele de livrare vor fi memorate de catre platforma si nu va trebui sa pierzi timp completand locatia ta de fiecare data cand comanzi. Mai mult, intr-o singura comanda poti adauga in cosul de cumparaturi mancare de la unul sau mai multe restaurante partenere, sau vizualizand istoricul poti repeta o comanda anterioara. Optiunea de a adauga produsele la lista de favorite iti permite sa economisesti timp deoarece la comenzile viitoare poti gasi mult mai usor produsele preferate.

Pe piata livrarilor de mancare la domiciliu din Bucuresti exista de cativa ani aplicatii mobile care faciliteaza accesul clientilor la produsele din meniu, insa acestea au fost create pentru restaurante individuale. Insa, Oliviera este cu totul si cu totul diferita de acestea deoarece este o platforma mobila complexa care concetreaza meniurile a mai multor restaurante avand functii mult mai complexe decat o simpla aplicatie care iti permite sa comanzi doar de la unul dintre localurile din capitala.

Tocmai de aceea, Oliviera a fost realizata de adevarati experti in domeniu, de Ascend Net Solutions. Aceasta companie are un istoric bogat si o traditie indelungata in realizarea de produse inovatoare. Scopul lor a fost de a aduce pe piata autohtona o aplicatie prietenoasa, performanta si usor de folosit care sa raspunda specificului utilizatorului roman, avand totusi mobilitatea si disponibilitatea necesara pentru o dezvoltare complexa.

Consumatorii din Romania sunt deja obisnuiti cu aplicatiile de food delivery. Statisticile arata ca utilizatorii de iOS sunt mult mai interesati de astfel de aplicatii. Numerele demonstreaza ca in raport cu Android, pe aceasta platforma sunt mai multe conturi active, mai multe descarcari si mai multe comenzi zilnice. Media comenzilor zilnice de mancare la domiciliu inregistreaza 75% pe iOS si 25% pe Android.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.