HomeDIVERSEA adus pe lume un bebelus, singura, in salbaticie! Nasterea a fost...

A adus pe lume un bebelus, singura, in salbaticie! Nasterea a fost filmata de la inceput pana la sfarsit!

imagini-socante-a-adus-pe-lume-un-bebelus-singura-in-salbaticie-nasterea-a-fost-filmata-de-la-inceput-pana-la-sfarsit-video-18-18484224

Producătorii americani au creat o serie de emisiuni TV de tipul reality-show ce vor avea drept personaje principale mame care nac natural…în sălbăticie. “Născut în Sălbăticie” a fost realizat după ce un filmuleţ care arată cum o femeie naşte într-o pădure, lângă un râu, a fost postat pe YouTube. Videoclipul, publicat în urmă cu un an, a strâns nu mai puţin de 20 milioane de vizualizări.

Emisiunea, anunţată de canalul de televiziune american Lifetime, va spune povestea femeilor care doresc să nască fără niciun fel de ajutor medical sau de altă natură. Femeile vor naşte în păduri, lângă râuri sau alte locuri din Statele Unite. Producătorii show-ului speră ca emisiunea să se bucure de acelaşi succes de care s-a bucurat şi filmuleţul postat în urmă cu un an pe YouTube.

Femeia, care a vrut să se identifice ca fiind Simone, s-a retras în pustietatea din pădure şi a pregătit toate cele necesare pentru aducerea pe lume a copilului ei. Simone a renunţat la ajutorul medicilor şi internarea în spital şi s-a mulţumit cu ajutorul unei simple saltele de yoga.

Întregul proces al naşterii a fost filmat de soţul femeii.

“Este o calatorie interioara minunata ! Am dorit toata viata mea sa trec prin acest moment unic … Plinatatea si pacea au fost mai intense ca niciodata. Aceste sentimente continua sa se extinda in familia mea , in relatiile mele , in viata mea … “, a declarat Simone.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read