Sa fi o domnisoara eleganta presupune sa vorbesti politicos, sa iti pastrezi mereu curat in camera si masina, sa nu fumezi si sa nu consumi niciodata alcool in exces. Iata cateva sfaturi care te invata sa fi o domnisoara adevarata.

Sa fi o domnisoara cu maniere nu este deloc usor, insa trebuie sa acordam o atentie deosebita anumitor detalii, precum politetea, fumatul sau bauturile alcoolice in exces. Iata 7 sfaturi pentru a fi o adevarata domnisoara:

Fara aventuri de-o noapte!
Chiar daca sexul este placut si amuzant, o domnisoara isi alege cu atentie partenerul, astfel ca niciodata nu se va implica in aventuri de o noapte.

Nu fuma!
Fumatul este considerat foarte dizgratios, mai ales la o femeie, este nesanatos, periculos si miroase foarte urat. Daca nu sunteti fumatoare, nu incepeti sa fumati, iar daca aveti acest viciu, incercati sa scapati de el!

Nu consuma bauturi alcoolice in exces!
Un pahar de vin rosu nu strica nimanui, insa nu abuzati de alcool niciodata, pentru ca o femeie in stare de ebrietate este cel mai urat lucru!

Nu fi dezordonata!
Domnisoarele nu sunt dezordonate! Fa ordine in camera, aranjeaza-ti sifonierul si pastreaza-ti masina curata. Chiar daca aceste aspecte nu se vad in exterior, o domnisoara va fi intotdeauna ordonata!

Nu vorbi vulgar!
O domnisoara va vorbi intotdeauna corect si curat, nu va folosi niciodata cuvinte vulgare si jignitoare, tocmai de aceea este necesar sa evitati, mai ales in public, sa vorbiti necorespunzator.

Imbracamintea este foarte importanta!
O domnisoara nu poarta niciodata pijama in public sau haine murdare. De fiecare data cand iesiti din casa, aveti grija ca hainele dumneavoastra sa fie impecabila si calcate, intotdeauna eleganta sau macar casual, alaturi de accesorii discrete.

Fii politicoasa!
Domnisoarele sunt intotdeauna politicoase. Indiferent de starea de spirit, atunci cand interactionam cu oamenii din jurul nostru, este esential sa nu fim impertinente.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.