Home DIVERSE 50 de ani de la primul implant cu silicon. Vezi cum a evoluat procedura de-a lungul timpului!

50 de ani de la primul implant cu silicon. Vezi cum a evoluat procedura de-a lungul timpului!

0

Anul acesta se implinesc 50 de ani de la efectuarea primului implant cu silicon, al carei beneficiara a fost americanca Timmie Jean Lindsey, o simpla muncitoare intr-o fabrica din Texas.

In anul 1962, Timmie Jean Lindsey a devenit prima femeie din lume care si-a marit dimensiunile bustului. Americanca fusese la medic pentru a-si indeparta un tatuaj de pe unul din sani si a sfarsit, la recomandarea doctorilor, prin a-si face un implant cu silicon.

Pentru ca Timmie Jean a avut incredere in chirurgii care s-au ocupat de ea, Frank Gerow si Thomas Cronin, lumea medicinii a cunoscut un real progres.

De atunci, peste 1.5 milioane de femei din intreaga lume si-au marit sanii prin aceasta metoda, cele mai cunoscute fiind Pamela Anderson, Carmen Electra si Anna Nicole Smith.

Afla mai jos care au fost metodele de marire a bustului la care s-a recurs de-a lungul timpului!

Totul a inceput in anii 1890, cand doctorii au incercat sa foloseasca implanturile cu parafina pentru. Insa, din cauza ca substanta ajungea sa se piarda prin organism, nefiind compacta, ei au renuntat rapid la aceasta metoda.

In 1920-1930, medicii au incercat sa mute grasimea din diverse zone ale trupului, in sani. Desi aceasta idee inca se mai practica, ea nu este prea solicitata.

In 1950, operatiile au devenit foarte periculoase, deoarece se introduceau in sani tot felul de obiecte si substante, de la bureti, la cartilagii si la bile de lemn sau sticla.

Cum operatiile de marire a sanilor au devenit extrem de populare de-a lungul timpului, nu este de mirare ca femeile au ajuns sa recurga la tot felul de metode, unele mai neortodoxe, pentru a-si schimba dimensiunile bustului.

O dovada clara o reprezinta o tanara din Statele Unite, care si-a pacalit prietenii si familia pentru a face rost de banii necesari interventiei chirurgicale. Aceasta le-a spus tuturor ca are cancer la san si trebuie sa faca o masectomie, reusind sa stranga astfel 8.000 de dolari.

Minciuna a iesit, insa, repede la iveala, cand prietenii au observat schimbarea de look a fetei. Politistii s-au sesizat si au arestat-o pe femeie direct de la locul de munca, acum doua zile.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.