404 Not Found


nginx
5 secrete despre Barbati pe care ar trebui sa le cunoasca femeile | FashionLife.ro
HomeDIVERSE5 secrete despre Barbati pe care ar trebui sa le cunoasca femeile

5 secrete despre Barbati pe care ar trebui sa le cunoasca femeile

domnDraga mea doamă şi domnii au secrete de care fiecare dintre noi ar trebui să ţinem seama. Acestea sunt:

Secretul numarul 1: “Bărbaţii iubesc libertatea” Am oscilat mult între numărul unu şi numărul doi pe care să-l scriu primul şi am decis că LIBERTATEA e valoarea numărul unu la un bărbat. Cu alte cuvinte doamnă oferă-i libertatea de care are nevoie. Nu sta pe capul lui cu unde a fost, ce a făcut, cu cine s-a întâlnit pentru că nu faci decât să-l îndepărtezi de tine. Dă-i tot spaţiul de care are nevoie şi el o să stea lipit de tine aşa cum îţi doreşti. Te va aprecia, respecta şi iubi pentru asta.

Secretul numarul 2: “Bărbaţii adoră să facă sex” Ştii că la capitolul sex la bărbaţi intervine creierul reptilian. De aceea se uită după alte doamne pe stradă. Instinctiv, nu pentru că nu te iubeşte sau nu eşti frumoasă, ori suficient de bună pentru el. Instinctul sexual la el este foarte puternic şi diferit de al nostru. Astfel că sfatul meu este să- i oferi atunci când vrea trupul tău frumos asta în cazul în care te simţi bine şi vrei şi tu. Bărbaţii apreciază femeile cărora le place sexul şi care sunt creative. E iar o metodă de a-l ţine aproape de tine. Şi poate fi una foarte plăcută pentru amândoi.

Secretul numarul 3: “Bărbaţii vor să fie apreciaţi” Cu alte cuvinte să li se recunoască valoarea atât în pat cât şi în viaţa de zi cu zi. Poţi să îi spui în fiecare zi cât de extraordinar este şi cât de iubit şi vei avea o relaţie de invidiat.

Secretul numarul 4: “Bărbaţii vor să îşi facă femeia fericită” Poate părea ciudat însă am fost uimită să văd la unul din seminariile lui Tony Robbins, cum peste 4000 de bărbaţi au ridicat mâna la întrebarea adresata de Tony: “Cati dintre voi vreti ca femeia voastră să fie fericită?” Şi când spun peste 4000 mă refer la TOŢI bărbaţii din sală. Da, vor să ştie că îşi fac femeia fericită . Asta îi creşte încrederea în el în faptul că este iubit, important şi îi dă siguranţa că eşti numai a lui. Poate părea ciudat şi asta însă şi lui îi e teamă să nu te piardă şi vrea să fii numai a lui. Eu îi spun iubitului meu că sunt fericită de fiecare dată când mă simt aşa (şi se întâmpla cel puţin o dată pe zi să mă simt aşa) .

Secretul numarul 5: “Bărbaţii apreciază femeile inteligente şi care au umor” Ştiu că ai credinţa că o femeie inteligentă îl face pe bărbat să se simtă stingher însă nu e deloc aşa. O femeie inteligentă şi plină de umor e sarea si piperul într-o relaţie. O menţine vie, fără ca să permită monotoniei şi plafonării să intervină între ei. Asta îl face pe el să se simtă viu şi să îşi dorească să petreacă cât mai mult timp în preajma ta.

Nu în ultimă instanţă un bărbat vrea să fie iubit. Dacă am uitat ceva rog domnii să mă completeze lăsând un comentariu mai jos, iar tu frumoasă doamnă dacă ai ceva să-mi spui aştept cu drag şi mesajul tău.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read