HomeDIVERSE10 superputeri pe care doar mamele bune le au. Tu le ai?

10 superputeri pe care doar mamele bune le au. Tu le ai?

Nu încape îndoială că o femeie, imediat ce devine mamă, capată nişte puteri de-a dreptul magice. Indiferent dacă ai unul sau 10 copii, tot vor fi lucruri care te vor lua prin suprindere.

Şi cu toate astea, este aproape imposibil să nu găseşti soluţii. De aceea am putea spune, fără doar şi poate, că mamele au nişte superputeri, o baghetă magică ce face lucrurile să funcţioneze. Şi nimic din toate astea nu erau înainte de a deveni mame.

Iată câteva superputeri pe care doar mamele le au. Ţie care ţi se potrivesc?

Mămica insomnie

Mamele au această abilitate incredibilă de a petrece zile şi uneori chiar săptămâni fără a dormi un somn normal.

Auz supersonic

Ţi s-a întâmplat vreodată să auzi ceva ce nimeni altcineva din încăpere nu a putut auzi, dar tu eşti sigură că e ceva legat de copilul tău? Ai alergat în camera lui şi ai descoperit că era pe jos, căzuse din pat? Atunci ai superputerea auzului fin, supersonic.

Telepatia

Să ai simţuri telepatice nu este de domeniul SF-ului. De câte ori nu ţi-ai dat seama că bebeluşul tău are scutecul plin, fără ca măcar să-l verifici? De câte ori nu ţi-ai dat seama că îi este rău la câteva minute după ce l-ai lăsat la creşă sau cu bona? Ei bine, telepatia funcţionează mai bine ca niciodată după ce ai devenit mamă.

Schimbarea formelor

Cunoaşteţi foarte bine proprietăţile supereroilor din filme care îşi schimbă formele în aşa fel încât noua structură să-i priască într-o acţiune. Uitaţi-vă la fotografiile din timpul sarcinii şi veţi vedea tot felul de transformări şi schimbări ale formelor voastre, toate pentru a pregăti una dintre cea mai nobile acţiuni a umanităţii: naşterea unui copil.

Energie de superstar

Oricât de obosită te-ai simţi, tot mai ai putere pentru a face şi altceva, mai ales dacă are legătură cu copilul tău. Gândeşte-te la toate lucrurile pe care le-ai făcut într-o singură zi. Mai trebuie să spunem şi altceva pentru a te convinge să ai această superputere?

Ţipătul sonic

Dacă această superputere nu ţi s-a activat până la vârsta de 18 luni a copilului, nu-ţi face griji, o vei avea!

Supersistem de urmărire

Eşti cu copilul la joacă şi alţi 30 de copii se agită dintr-un loc în altul. Dar tu ştii exact unde este copilul tău. Supersistemul de urmărire funcţionează cu precizie maximă. Indiferent de cât de mulţi copii sunt în jurul copilului tău, tu eşti cu ochii pe el ţi îl detectezi într-o clipă.

Călătoria în timp

Din păcate, nu se petrece decât înainte. Ai observat cât de repede trece timpul de când ai copil. Parcă totul este pe repede înainte. Parcă ieri ai născut şi acum copilul are 6 ani…

Multitasking

După ce vine copilul pe lume, capeţi această abilitate de a face mai multe treburi de-odată. Cine poate să hrănească bebeluşui, să trimită e-mail-uri, să răspundă la telefon, toate în acelaşi timp.

Empatia

Ştii exact ce simte copilul tău şi îi citeşti imediat pe faţă durerile. Ştii cum se simte când îi dau dinţii, ştii că e constipat după mimica feţei. Toate mamele ştiu aceste sentimente.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read