514efb6c0c7aaUn site britanic care promoveaza produse de lux, VeryFirstTo, a creat un pachet turistic despre care se spune ca este cel mai scump din lume, mai exact, un circuit de doi ani pentru a vizita cele 962 de monumente patrimoniu UNESCO din toata lumea (distribuite in 157 de tari), al carui pret este de 990.000 de lire sterline.

Itinerariul complet include opriri la faimoase atractii turistice precum Taj Mahal sau Machu Picchu, precum si situri mai putin cunoscute, dar extraordinar de frumoase, precum ferma pictata din Halsingland (Suedia), scrie Capital.ro.

Si pentru ca tariful sejurului este destul de piperat, turistii vor putea calatori la business class atunci cand exista locuri disponibile, iar printre unitatile de cinci stele la care vor inopta se numara George V ( Paris ), The Plaza ( New York ), Ritz-Carlton (Moscova), Cipriani Hotel (Venetia) si Taj Palace (Mumbai).

Pentru ca si tara noastra are locuri care tin de patrimoniul UNESCO, turistii vor face o vizita si prin Romania. Circuitul include cateva zile in Delta Dunarii, la manastirile din Moldova, Horezu, la bisericile fortificate din Transilvania, la fortareata dacica de la Orastie, respectiv vizitarea centrului istoric al Sighisoarei si a bisericiilor din lemn din Maramures.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.