Ingrediente

500 g picior de porc

500 g carne de vita cu os

pulpa de curcan

2 cepe (cca 100 g fiecare)

2 morcovi (cca 100 g fiecare)

2 radacini de pastarnac (cca 100 g fiecare)

10 boabe de piper negru

15 g sare

3 foi de dafin

apa pana la nivelul MAX.

Pentru decor si servire la masa:

3 catei de usturoi

30 g mustar Dijon

50 g hrean

5 ramurele de patrunjel

Mod de preparare

1. Puneti piciorul de porc si carnea de vita cu os in vasul de gatit sub presiune.

2. Adaugaticeapa, morcovii, radacinile de pastarnac curatate in prealabil, sarea, boabele de piper negru, foile de dafin. Turnati apa.

3. Preparati in modul LA ALEGERE, temperatura: 101ºC, timpul de preparare: 2 ore si 30 de minute, nivelul de presiune: 3.

4. Dupa semnalul sonor reduceti cu grija presiunea. Mai intai setati nivelul 1, apoi treptat schimbati in pozitia zero, nu

admiteti stropirea cu supa de carne prin supapa. Dupa ce compozitia se va raci putin, presiunea va scadea in mod automat.

5. Scoateti ceapa din supa de carne, puneti carnea fiarta, morcovii si pastarnacul in boluri ceramice.

6. Separati carnea de os. Taiati carnea marunt si amestecati.

7. Tocati marunt usturoiul si amestecati cu carnea.

8. Decorati platourile cu morcovii si pastarnacul (taiatirondele) si frunze de patrunjel.

9. Aranjati carnea taiata in strat uniform pe platouri.

10. Indepartati pelicula de grasime de pe suprafata supei de carne si strecurati lichidul.

11. Turnati lichidul in platourile cu carne. Lasati sa se raceasca in frigider.

12. Daca pe suprafata raman pelicule de grasime, desprindeti-le atent cu cutitul.

13. Rasturnati compozitia unui platou pe o farfurie plata.

14. Adaugati zacusca de hrean sau mustar si decorati cu ramurele de verdeata proaspata si serviti la masa.

FashionLife va doreste Pofta Buna! :)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here