pui cu ananasIngrediente (4 porţii):

–          500gr. Piept de curcan

–          2 morcovi medii

–          1 conservă de ananas

–          Sare şi piper după gust

–          Condiment pentru pui după gust (se găseşte în magazine)

–          Pătrunjel

Mod de preparare:

Se călesc morcovii tăiaţi rondele, se adaugă pieptul de curcan tăiat cubuleţe, apoi se toarnă doar sucul de ananas din conservă. Se lasă să fiarbă puţin la foc mic, iar dacă mai este nevoie se mai adaugă puţină apă. După ce este aproape fiert, se adaugă ananasul tăiat cubuleţe şi se condimentele după gust (sare, piper şi condiment de pui/curcan). Când este gata, se ornează cu pătrunjel verde.

Separat se poate servi cu garnitură de orez.

Este delicios şi se găteşte foarte rapid

POFTĂ BUNĂ!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.