Ingrediente:

4 felii muschi de porc, de 2 cm grosime ,1 catel de usturoi, 3 linguri ulei, 1 lingura patrunjel tocat, 2 lingurite mustar, sare, piper, 1 lingura de ulei

Mod de preparare:

Se rumenesc intr-o cratita cele 4 felii de carne. Nu se acopera cratita. Se lasa timp de 12 minute pe fiecare parte, se reduce focul si se mai lasa sa clocoteasca incet cca 20 minute. Se taie marunt usturoiul, apoi se amesteca cu mustarul, sare, piper si patrunjelul tocat. Se toarna sosul in farfurie calda, unsa cu ulei, se aseaza cotletele si se intorc pe toate partile; farfuria se tine la cald pe aragaz. Se scoate grasimea din cratita, se toarna vreo 3-4 linguri de apa calda, se da intr-un clocot usor , apoi se pune peste cotlete sosul format.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.