61314989

Drobul de miel nu trebuie sa lipseasca de pe masa de Paste. Fie ca alegi o reteta de Paste traditionala sau varianta lui Bogdan Roman de la MasterChef, cu siguranta drobul va fi delicios.

Ce este diferit? Pentru aceasta reteta de Paste organele nu se fierb inainte si nu este folosit praporul de miel (care ii da o grasime suplimentara drobului). De asemenea, drobul de miel nu contine plaman.

Cum se prepara drobul de miel pentru Paste

Ingrediente pentru drob de miel: amaretto , cateva oua fierte, 1 lingurita coriandru macinat, 1 lingurita piper, 1 lingurita sare, 7 oua, 1 legatura ceapa, 1 legatura marar, 1 legatura patrunjel, 500g carne tocata , carne de miel ficat, rinichi, inima.

Curatam si spalam organele si legumele. Organele impreuna cu carnea de miel le tocam prin masina pe sita mare. Ceapa, usturoiul, mararul si patrunjelul le tocam marunt din cutit. Intr-un vas incapator, amestecam toate ingredientele pentru drob de miel.

Incalzim cuptorul la 180 grade. Ungem o forma de cozonac (chec, tava, yena, e.t.c.) si o tapetam cu pesmet. Punem cateva oua fierte si turnam compozitia de drob cat sa le acopere.

Lasam sa stea la cuptor 1 ora la 180 grade si inca cateva minute 10-15 la 200-220, pana se rumeneste.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here