Ingrediente

1,5 kg burta

1 os de vita

2 morcovi

500 gr smantana

un praf de piper

un praf de sare

5 oua

2 linguri de otet

1 capatana de usturoi

Mod de preparare

Fierbem burta impreuna cu osul de vita circa o ora si jumatate,spumam , adaugam morcovii taiati in patru pe lungime, strecuram zeama si taiem bucatile de burta fidelute. Continuam sa fierbem burta taiata fidelute in zeama strecurata . Intr-un bol separat adaugam galbenusurile de la oua amestecate cu 300 gr. smantana , otet si se bat energic pana se obtine o pasta.Mai lasam sa fiarba la foc mic, adaugam incet smantana, punem un praf de sare dupa gust si amestecam incet sa nu se branzeasca . Separat pentru servire pregatim un mujdei de usturoi, otet, ardei iute si smantana ramasa.

FashionLife va doreste Pofta Buna! :)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here