infidelitate-shutterstockVacanţa cu familia reprezintă cea mai simplă modalitate de a afla dacă partenerul de viaţă este infidel, acestuia fiindu-i foarte greu să gestioneze relaţia cu amanta sa, în perioada concediului, potrivit huffinghtonpost.co.uk.

Sarah Symonds, o femeie care a fost implicată în relaţii extraconjugale, a declarat pentru Daily Mail că unui bărbat infidel îi este mult mai greu să gestioneze relaţia cu amanta sa, atunci când este plecat în vacanţă cu familia. Potrivit lui Symonds, de multe ori, bărbaţii îşi iau amantele şi în vacanţele petrecute alături de soţiile şi copiii lor, acestea fiind cazate în camere de hotel separate de cele în care stă familia.

Symonds spune că unul dintre semnele care arată că soţul are o amantă este acela când bărbatul devine “foarte protector” cu telefonul mobil. De asemenea, un alt indiciu că soţul ar putea avea o amantă este atunci când acesta susţine că are dureri de burtă sau de stomac, tocmai pentru a evita activităţile împreună cu familia.

În cazul în care o femeie consideră că partenerul de viaţă îi este infidel, Symonds o sfătuieşte să îi ceară acestuia telefonul mobil pentru a trimite un mesaj. De asemenea, ea trebuie să observe cu mare atenţie reacţia acestuia.

Într-un alt scenariu – în care soţul se scuză că trebuie să părăsească încăperea pentru a vorbi la telefon cu directorul său -, Sarah Symonds spune că soţia ar trebui să îi ceară partenerului de viaţă să îl salute pe acesta şi din partea ei. Având în vedere cele două situaţii şi reacţiile bărbatului, soţia îşi poate da seama cu uşurinţă dacă există vreun motiv să nu se mai încreadă în fidelitatea soţului ei.

Deşi sfaturile lui Symonds sunt destinate femeilor, se pare că procentul soţiilor care înşală în vacanţă este mult mai mare, potrivit unui studiu publicat pe undercoverlovers.com. În luna ianuarie a acestui an, platforma a chestionat 3.000 de membri şi a descoperit că 74% dintre femei au fost infidele pe durata vacanţei, faţă de doar 68% dintre bărbaţi.

De asemenea, potrivit unui studiu realizat de National Opinion Resercher Center, femeile au aproape la fel de multe aventuri ca bărbaţii, numărul soţiilor care îşi înşală partenerii de viaţă crescând în ultimele două decenii.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.