prima-intalnirePe tine cum te-a cucerit? Cu un buchet imens de trandafiri şi o cină romantică sau cu o replică isteaţă, care te-a luat prin surprindere?

Ţi s-a întâmplat (măcar o dată) să te distrezi copios când vreun băiat a încercat să te cucerească cu replici jalnice. Te-a amuzat efortul şi lipsa de idei, dar în acelaşi timp te-ai gândit care ar fi cuvintele care te-ar putea cuceri. Pentru că un tip care are suficient de multă imaginaţie pentru a găsi o replică originală de agăţat, sigur îşi poate folosi creativitatea şi la alte lucruri.

Pe mine m-a cucerit…

Şi pentru că experienţa ta contează, am făcut o selecţie cu cele mai originale replici cu care el a încercat să se apropie de tine.

Ada, 32 de ani: „Eram într-un club împreună cu câteva prietene. Seara noastră nu era din cele mai vesele, asta până când un tip a venit la mine şi mi-a spus: «Ai un păr superb, pot să mă joc cu el?». Iniţial am rămas fără replică, dar bietul băiat chiar era aproape chel şi suficient de bine dispus pentru a încerca această metodă inedită de a se apropia de mine. Până la urmă s-a dovedit că simţul umorului nu era întâmplător; era un tip foarte inteligent. Relaţia noastră a durat destul de mult.“

Ioana, 24 de ani: „Eram la facultate după un curs greu, mergeam agale cu capul în pământ şi am auzit în spatele meu: «Hei, number one!» M-am întors uimită şi un băiat cu cei mai albaştri ochi din lume m-a întrebat dacă vreau să fiu pe primul loc în inima lui. Mi s-a părut irezistibil şi foarte original. Din păcate pentru el eram într-o relaţie şi îl iubeam pe prietenul meu de atunci.“

Carmen, 19 ani: „Eram cu fetele la un suc, când un tip s-a aşezat la masa noastră, s-a uitat la fresh-ul meu de portocale şi m-a întrebat: «Băutura asta este pentru mine? » Nu era, dar a fost atât de simpatic încât a rămas cu noi în continuare şi la scurt timp a devenit iubitul uneia dintre prietenele mele.“

Tipsuri pentru ei

Dacă nu vrei să rişti, ia-ţi gândul de la replici de agăţat ciudate, pentru că îţi poţi rata şansa din start. Mai bine mergi pe metodele clasice, care şi-au dovedit eficienţa.

  • Fii sincer! Complimenteaz-o pentru un lucru care îţi place sincer la ea. E de preferat să nu aibă numai legătură cu înfăţişarea ci şi cu inteligenţa ei sau cu simţul umorului (în caz că îl are).
  • Ascult-o cu atenţie. Îţi va oferi, cu siguranţă, informaţii indirecte despre lucrurile care îi plac şi care nu.
  • Nu exagera cu poveştile despre tine! Nu vei face altceva decât să pari un tip egocentric şi foarte narcisist. Fetelor nu le place aşa ceva.
  • Nu vorbi din prima despre sex, ci doar când ajunge discuţia în acest punct. Nimănui nu-i plac tipii care par foarte disperaţi.
  • Trateaz-o cu respect! Asta îţi va aduce din start puncte în plus, pentru că un tip foarte politicos este pe placul oricui.

Cupluri celebre

Brad Pitt şi Angelina Jolie – În 2005, Angelina Jolie a reuşit să-l cucerească pe Brad Pitt la filmările pentru Mr. and Mrs. Smith. Până aici, nimic neobişnuit. Doar că pe atunci el era căsătorit cu Jennifer Aniston.

Diane Kruger şi Joshua Jackson – Deşi a trecut printr-un mariaj, Diane Kruger încă mai crede în Făt-Frumosul ei, care se pare că este, de data aceasta, Joshua Jackson.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.