boros-relatiiPoate te intrebi de ce unii barbati maturi sau trecuti de 25 ani prefera fetitele de 15-16 ani. Eu am renuntat sa ma mai intreb pentru ca am gasit raspunsul.

Un barbat la 25 ani nu isi cauta o sotie , in majoritatea cazurilor,iar daca are si o doza de neincredere in una dintre capacitatile lui ii va fi mai usor cu o pustoaica.

Pustoaicele sunt mult mai usor de impresionat. Ai nevoie de o masina buna, o vorba bine spusa, un abdomen bine lucrat la sala, o atitudine de bad boy si e a ta.

Astazi pustoaicele nu mai sunt urmarite de parinti si nici barbatii nu mai sunt denuntati la politie pentru ca le-au abuzat minorele nelinistite.

Par mai tonifiate. Sunt doar cu procesul de crestere nefinalizat. Practic niste copii in haine sexy !

Sunt mai pline de viata, stau pe banii parintilor, n-au griji si nici responsabilitati , nu iti cer sa le iei de sotii, se plictisesc repede de tine si tu de ele.

Sunt mult mai usor de condus, pentru ca nu au experienta in relatii cat au in sex si sunt practic naive.

Vor crede aproape orice le spui . Dar sa fi totusi pregatit sa suporti doze de plans si isterii daca le parasesti, cum n-ai sa vezi la alte varste prea des.

Nu trebuie sa faci munca de lamurire cu ele pt ca in general nu stiu ce vor. Astfel ca le poti convinge repede ca tu stii ce e cel mai bine pentru ele.

Ea nu stie ce vrea de la viata, tu nu stii ce vrei de la ea. Sunteti un cuplu fericit!

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.