Masaj-Erotic-620x264

Masaj Erotic – Ghidul unui masaj erotic pentru ca multa lume se intreaba despre cum se face un masaj erotic sau despre ce implica unul. Multe lume il percepe ca pe un lucru scarbos si fara etica doar pentru simplu fapt ca este ceva mai senzual decat un masaj normal. O alta idee pe care romanii au lansato ar fi despre fetele de la saloanele de masaj erotic cum ca ar fi fete usoara sau mai pe romaneste curca cum zice poporul. Complet gresit. Meseria intr-un salon de masaj erotic este una perfect normal si legala in Romania ( se fac carti de munca, se platesc taxe impozite,etc )

Dar sa trecem la partea interesanta despre cum se face si cum am auzit si eu la altii si altele ca ar fi bine sa se faca.

De unde cumparam produse pentru masaj erotic ?

Stiu ca multe lume se rusineaza cand merge la supermarket sau la farmacie si cere un ulei de masaj sau diferite alte produse de genul. Au si dreptate pentru ca romanul este curios din fire si se uita la tine ca la urs cand cumperi ceva de genul intr-un loc public. Mai jos am sa va dau cateva magazine online de unde puteti cumpara asemenea produse fara sa va mai jenati.

1. Magazinul online SexShop ( click aici ) ofera o gama variata de produse pentru masaj erotic dar si multe altele pentru o viata sexuala activa. Comanda este pur online si livrarea se face prin curier care costa 10 lei ( gratuita peste 250 lei ).

2. Amoreza ( click aici ) este un alt magazin online de profil care ofera o groaza de produse pentru masaj, relaxare, masaj erotc sau viata sexuala. Comanda se poate face online si livrarea nu costa mai mult de 10 lei (chiar gratuit la comenzi mai mari)

Cum se face un bun masaj erotic

1. Ambianta este un factor foarte important. Ar fi ok daca in camera cu pricina ar exista niste culori mai erotice si desigur niste lumanari parfumate pentru a da un miros specific atmosferei.

2. Folositi uleiuri pentru masaj cat mai parfumate si cat mai relaxante. Poate pare ciudat dar de multe ori un ulei aromat poate face o mare parte din treaba.

3. Nu va grabiti sa treceti la zonele mai intime pentru ca puteti pierde din feng shui ::). Poate in cazul baietilor graba este un lucru benefic dar in cazul doamenlor nu cred ca sunt deacord cu acest lucru.

4. Fiti cat mai goi posibil pentru a creste interesul si adrenalina. Un masaj nu poate fi erotic daca ambii parteneri sunt infofoliti pana in dinti.

5. Tine palma stransa si degetele apropiate pentru a putea aplica mai multa presiune cu varful degetelor si varful palmelor.

6. Fa masaj cu tot corpul: cand iti masezi pertenera sau partenerul inceacra sa executi masajul impreuna cu tot corpul nu doar cu mainile si in felul aceste nu obosesti mai repede.

La ce ajuta un masaj erotic ?

Pe langa placerea creata te ajuta foarte mult si din punct de vedere al sanatii. Mai jos aveti cate exemple:

  • Ajută la tratarea ejaculării prococe
  • Ameliorează senzaţia de anxietate şi alungă stresul
  • Reechilibrează circulaţia sângelui
  • Relaxează muşchii şi îi fortifică
  • Sporeşte fertilitatea
  • Îmbunătăţeşte activitatea cardiacă, precum şi a altor organe
  • Detoxifică organismul
  • Creşte intimitatea dintre parteneri şi satisfacţia sexuală în cuplu

Saloanele de masaj erotic sunt OK ?

Multe lume este reticenta cand aude de salon de masaj erotic, desigur in piata sunt si multe bordeluri care traiesc defapt sub paravanul unui salon de acest fel. In mare parte saloane de masaj erotic sunt perfect legale cu autorizatii de functionare de la primarie si alte institutii si cand ajungeti acolo va face masaj si nu alte “lucruri”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.