article-2401788-1B75F866000005DC-927_634x365_9f0865d056

Un material publicat în ediția online a ziarului britanic The Daily Mail prezintă o nouă tendință printre femeile de vârstă mijlocie din clasa de mijloc. Femeile mature, lipsite de oobligații practică turismul sexual.

Turismul sexual este o modalitate de a face bani și pentru băieții tineri și arătoși din țări exotice, dar sărace. Astfel de băieți, care se prostituează pentru turistele de vârstă mijlocie, sunt recunoscuți cu apelative argotice în Gambia, insulele din Caraibe sau în Republica Dominicană.

”Băieții de plajă” cum sunt numiți în Caraibe, prestează servicii sexuale doamnelor singure și potente financiar venite în vacanță. Acești tineri provin de obicei din familii sărace, au puțină școală, și de multe ori sunt chiar analfabeți.

Majoritatea clientelor sunt caucaziene, de vârstă mijlocie și vin din Europa sau din America de Nord. Călătoresc singure sau cu alte prietene și ajung, conștient sau nu, să beneficieze de serviciile bărbaților care se prostituează.

O astfel de turistă este Barbara, o femeie de 50 de ani divorțată care a călătorit în Jamaica singură. Dorea să se relaxeze pe plajă, însă a ajuns în stațiunea Negril, una dintre cele mai populare stațiuni pentru turismul sexual destinat femeilor. Ea povestește pentru The Daily Mail cum a fost prima întâlnire cu bărbatul angajat pe post de păpușă masculină.

”Nu am văzut niciodată un bărbat mai arătos decât Chris. Chiar mă întrebam de ce se uită la mine, pentru că sigur nu eram genul lui,”, spune Barbara. ”Chris mă complimenta întruna în legătură cu felul în care arăt, chiar mi-a zis că îi place accentul meu ”. Ieșită dintr-o căsnicie abuzivă, întâlnirea cu Chris i-a fost extrem de benefică.

Însă în turismul sexual, uneori clientul nu știe că are de-a face cu o persoană care oferă servicii sexuale contra-cost. Este și cazul Barbarei, care nu a realizat că bărbatul tânăr care o complimenta o făcea doar în interes de serviciu, decât în momentul în care, după câteva ore bune petrecute împreună, el i-a spus răspicat ”Fără bani, fără sex”.

De multe ori, bărbații care oferă servicii sexuale își închiriază compania pe durata întregului sejur, oferind experiența unei relații reale. În Negril, Jamaica în 2008 au venit 351.404 de turiști, număr reprezentând 20% din toți turiștii care au vizitat Jamaica.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.