atractivitateCât de multe şti despre atractivitate? Şti sigur că eşti atractiv(ă)? Ei bine, asta depinde de foarte muţi factori aşa că vom încerca să bifăm câteva aspecte ale acestor întrebări.

1)      Există un acord general al standardelor de frumuseţe, independent de cultura din care provin oamenii. Aşa că, mărimea sânilor primează. Se face referire la un anumit raport între talie şi şolduri la femei, între umeri şi talie la bărbaţi, şi de asemenea o faţă simetrică.

2)      Perioada menstruală a femeilor le afectează preferinţele când vine vorba de trăsăturile bărbaţilor. Femeile care sunt în perioada de ovulaţie preferă mai mult trăsăturile masculine ale bărbaţilor (prezenţa mare a testosteronului cum ar fi barba, vocea îngroşată şi încrederea de sine), pe când femeile care sunt în perioada nonfertilă caută mai degrabă trăsături de bebeluş.

3)      O importanţă deosebită pentru bărbaţi este feminitatea feţei femeii. Feţele foarte feminine sunt mult mai atractive decât feţele normale. Trăsături precum: ochi mari, pomeţi ridicaţi şi buze cu volum.

4)      Culoare, strălucire şi vomulul părului arată vârsta şi starea de sănătate care indică bărbaţilor tinereţe şi senzualitate.

5)      Tendinţa universală pentru un potenţial partener este că bărbaţii tind să caute o femeie cât mai tânără, iar femeile tind să caute un bărbat mai învârstă.

6)      Bărbaţii şi femeile devin geloşi din diferite motive. Bărbaţii se supără cel mai rău datorită infidelităţii sexuale, iar femeile se simt cel mai trădate datorită infidelităţii emoţionale.

Cele mai frumoase rochii de zi, doar pe El Diva!

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.