HomeRelatii & Sex12 semne că e un bărbat, nu un băiat!

12 semne că e un bărbat, nu un băiat!

Dragelor,bărbaţii adevăraţi chiar există. Şi nu vorbesc despre dezamăgitorii cu care obişnuiaşi să vă daţi întâlniri, ci despre cei serioşi, pe termen lung, care abia aşteaptă să vă iubească.

Adevărul e că nu e indicat să vă legaţi la cap cu oarece băiat care vă iese în cale. Mereu puteţi alege, aşa că alegeţi-l pe cel matur. Sincer vorbind, e cel mai bine pentru voi. E mult mai amuzant. E mult mai convingător. Şi.. mult mai bun în pat.

Ştiu că e dificil de văzut diferenţa, în special la primele întâlniri. Dar în timp vă veţi învăţa să diferenţiaţi băieţii, de bărbaţi. Iar pentru a vă ajuta, am aici o listă cu lucrurile la care ar trebui să fiţi atente:

Cartea “Suge-o Ramona” o gasiti AICI ; iar intreaga colectie de carti
50 Shades of Grey
(50 de umbre ale lui Grey) o gasiti AICI.

1. Apartamentul lui arată ca un apartament.
Nu ca o casă a vreunei frăţii, nu ca o grădină zoologică, nu ca un depozit de gunoi, ci ca un apartament. Nu e neapărat să aibă propriul şi individualul “acasă”, sau spaţiul lui să fie sofisticat şi luxos mobilat, dar măcar să poţi distinge podeaua de restul încăperii. Bărbaţii maturi sunt înconjuraţi de un mediu care susţine o viaţă activă şi sănătoasă. Dacă e prea leneş să-şi cureţe propriul apartament, fiţi sigure că e prea leneş pentru alte chestii mult mai importante în viaţă.

2. Face ce face pentru că iubeşte s-o facă. Este perfect capabil să fie propria lui motivaţie.
Asta nu înseamnă că dacă lucrează la McDonald’s nu e bărbat. Doar în cazul în care plănuieşte să rămână. Vedeţi voi, totul se învârte în jurul acestui “plan”. Un adevărat bărbat va vrea să ajungă din punctul A în punctul B. Mai important de atât, el chiar o va face.

3. Nu are nevoie de babysitter.
Nu contează cât de beat e, nu contează în ce situaţie e, dacă băiatul tău e capabil să-şi poarte singur de grijă şi să iasă din încurcătură, atunci e bărbat. Dacă, în schimb,după o noapte în club trebuie să-i porţi de grijă ca unui copil să nu facă vreo tâmpenie, atunci, draga mea, ştim amândouă că nu eşti cu omul potrivit.

4.Când ceva nu-i convine, gândeşte înainte să vorbească. Iar când vorbeşte, o face calm şi respectuos.
Vezi tu, bărbaţii adevăraţi nu vor fi mereu de acord cu femeia lor. Iar asta pentru că au un creier şi nu le e frică să l folosească. Mai mult de atât, vor fi mai mult decât bucuroşi să-şi împărtăşească părerea, dar făcînd-o cu tact şi diplomaţie, şi ascultând şi părerile din jur.

5.Îşi are bine stabilite priorităţile-tu fiind una din cele mai importante, evident.
Tipii paraleli cu viaţa nu sunt mai mult decât băieţi. Bărbaţii au o direcţie. Băieţii au timp de joacă. Dacă bărbatul tău ştie ce vrea de la viaţă şi luptă din greu ca să obţină, te poţi numi o câştigătoare.

6. Are grijă de el-minte sănătoasă în trup sănătos.
Corpul lui este biserica lui, iar mintea este preotul. Trăieşte după propria religie şi este propriul lui filosof. El înţelege că pentru a te simţi bine, trebuie să te simţi sănătos şi înăuntru şi înafară.

7.Te susţine pe tine şi visele tale. Mereu e lângă tine şi te încurajează.
Cei care îţi spun că nu poţi să faci ceva, că nu vei reuşi, sunt, de fapt, cei ce te îndoctrinează şi te trag în jos. Un bărbat adevărat evită pe cât posibil cuvintele “nu se poate”, în special când vine vorba de femeia pe care o iubeşte.

8.Nu cârcotează pentru că e conştient că nu-i va aduce niciun randament.
Îşi vede de treaba lui şi se concentrează doar pe ce-l priveşte. Bârfa e pentru bârfitori. Iar el este un bărbat.

9.E capabil să ia decizii, dar e mai mult decât fericit să te lase pe tine să hotăraşti.
Nu e nevoie de conversaţii fără sens de genul: “Ce vrei să facem?”, “Nu ştiu. Ce vrei tu să facem.” El îţi va spune părerea lui despre ce i-ar plăcea să faceţi. Nu îţi va răspunde cu o altă întrebare doar ca să spună şi el ceva.

10.Când sunteţi doar voi doi, nu e interesat de nimic altceva decât de TINE.
Nu va fi preocupat de vreun show TV sau de muzica de la radio, decât să te dezbrace. El este un bărbat, un animal. Şi este de-a dreptul pasionat să lase prădătorul din el la joacă.

11.Ştie să recunoască atunci când greşeşte.
Nu va face manevre de ieşire din situaţie. Înţelege că a greşi este omenesc şi că nu e nici o ruşine în asta. Şi este conştient că primul pas spre a învăţa dintr-o greşeală este să o recunoşti.

12.Îţi ştie valoarea şi te apreciază pentru ceea ce eşti.
Nu doar că îţi spune că te iubeşte, dar îţi şi arată. Pentru el, eşti o parte din viaţa lui, nu doar o prelungire. Îi pasă de tine şi ştie că nişte cuvinte nu înseamnă nimic în comparaţie cu ceea ce simte pentru tine. Nu-i e ruşine să-ţi arate că te iubeşte deoarece eşti unul dintre cele mai importante aspecte ale vieţii sale.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read