anda-adam-victor-slav-intalnire

La nici doua saptamani de cand s-a casatorit cu Bianca Dragusanu, Victor Slav s-a intalnit cu fosta lui iubita, Anda Adam, in toiul noptii, intr-o benzinarie din Deva. Artista dezminte aceste informatii.

Victor Slav si Anda Adam s-au revazut vineri noaptea intr-o benzinarie din Deva. Cei doi fosti iubiti au fost zariti stand de vorba, iar martorii sustin ca nu ar fi fost vorba de o pura intamplare.

“Cei doi s-au intalnit in benzinarie si au parut surprinsi sa se vada, desi care erau sansele ca noaptea, aproape de dimineata, sa fie amandoi in acelasi loc. Noi am recunoscut-o pe ea, ca el era bine deghizat. Au discutat cateva minute in parcare, dupa care fiecare a plecat cu masina care a venit”, a declarat o persoana care lucreaza in benzinarie.

In tot acest timp, Bianca se afla acasa, in Deva. La randul ei, Anda Adam, facuse popas in oras intorcandu-se de la Resita spre Bucuresti. Artista dezminte aceste informatii.

“Mentionez că nu m-am vazut cu Victor in nicio benzinarie din Deva. Vineri noapte am avut concert in Resita și nu am trecut prin acel oras”, a declarat Anda Adam.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.