media_137087872785501800

Loredana Chivu s-a indepartat cativa ani de camerele de filmat, dar acum a revenit “pe val” cu jobul in televiziune, contractele de imagine si rolul principal in clipul lui Salam, la melodia “Saint Tropez”!

Bomba sexy si-a facut din nou loc in showbizul autohton dupa ce aproape trei ani a stat departe de lumina reflectoarelor. Motivul l-a reprezentat relatia serioasa cu fiul unui cunoscut milionar roman, care nu prea agrea ideea de a-si vedea iubita sumar imbracata, pe podium in cluburi sau dansand lasciv la emisiuni.

Dupa despartirea de baiatul de bani gata, Loredana Chivu a fost din nou nevoita sa-si castige singura banii, asa ca s-a intors in modeling, ba chiar a colaborat cu cativa artisti de muzica de petrecere, in videoclipurile carora a acceptat sa apara, bineinteles contra cost.

Ultimul clip in care detine rolul principal este cel al lui Florin Salam, facut pentru promovarea piesei Saint Tropez, care se bucura deja de un succes incredibil in randurile iubitorilor de gen. Surse din anturajul frumoasei blonde sustin ca aceasta ar fi primit suma de 300 de euro ca sa fie muza cantaretului in scenariul productiei.

Asistenta de televiziune a stralucit intr-o rochie mulata rosie, gata sa explodeze pe formele ei, in timp ce Salam, conform scenariului, incerca sa o imbie sa mearga in vacante ca la Saint Tropez alaturi de el.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.