tom-boxer-antonia1

Tom Boxer se arata deranjat de faptul ca Antonia nici nu il mai saluta in prezent, desi el este cel care a lansat-o in muzica in urma cu patru ani. „Eu am creat-o pe Antonia! Cand am cunoscut-o nu stia sa vorbeasca, sa se poarte si nici sa se imbrace!”, marturiseste el acum.

Tom Boxer a vazut rosu in fata ochilor atunci cand s-a reintalnit cu Antonia si nu a fost nici macar salutat de aceasta. Producatorul muzical este cel care i-a compus acesteia hotul „Morena” si i-a ghidat pasii in lumea muzicii.

La scurt timp dupa ce a devenit cunoscuta, artista l-a inlaturat din proiect, gest care i-a provocat acestuia o serie de frustrari, astfel ca in prezent Boxer intentioneaza sa o dea in judecata. Producatorul muzical are numai cuvinte critice la adresa solistei.

“Eu am creat-o pe Antonia! Cand am cunoscut-o nu stia sa vorbeasca, sa se poarte si nici sa se imbrace. Ea m-a pacalit si m-a inlaturat din proiect. Dupa ce am facut-o cunoscuta, lumea era innebunita dupa ea, o umflam cu pompa la toate emisiunile, spuneam cat de frumoasa e Antonia, cat de talentata si multe altele, m-a anuntat ca vrea o cariera solo.

Bani din piesele pe care le-am facut nu mi-am luat nici in ziua de astazi. M-a facut pe la spate in cel mai josnic mod. Acum 3 ani mi-am folosit toate relatiile, experienta si am investit foarte multi bani in promovarea Antoniei. In concluzie, am creat un monstru. O sa o actionez in instanta atat pe ea ca sa-mi recuperez banii”, a declarat Tom Boxer pentru WOWbiz.ro.

El povesteste mai exact cum a ajuns sa piarda bani pentru a o lansa in muzica pe Antonia.

“Eu am pierdut concerte, contracte in strainatate atunci cand ea mi-a spus ca vrea solo. Atunci a trebuit sa anulez tot, sa dau banii inapoi oamenilor, iar Antonia mergea la concerte fara Tom Boxer si incasa banutii. Ma doare ca a fost prietena mea si mi-a intors spatele. Eu nu as fi creat niciodata artistul Antonia daca nu credeam in ea, in prietenia noastra.

Cel mai mult m-a durut ca m-a lasat sa fac toata investitia in ea, apoi a plecat fara sa spuna nimic, fara sa ma anunte, sa imi dea un semn. Acum nici macar nu ne mai saluta, nici pe mine, nici pe Cristina. Ea s-a folosit de mine. Antonia nu avea niciun viitor fara mine. Era o tipa venita din SUA si atat. Mi-a tras-o, ea e mai vagaboanta asa”, a adaugat acesta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.