Pepe_Vedete-la-apa

Cea mai spectaculoasa emisiune estivala va fi difuzata in luna iulie, la Antena 1. Este vorba despre un format international, “Vedete la apa”, in care peste 30 de staruri autohtone vor trebui sa uimeasca juriul si sa obtina note cat mai mari in urma sariturilor in apa efectuate de la inaltimi amettoare. Show-ul este prezentat de Pepe, care are pe post de asistente doua frumuseti autohtone: Roxana Ionescu si Roxana Vancea.

Chiar daca mai este ceva vreme pana cand la Antena 1 va incepe emisiunea
”Vedete la apa”, vedetele implicate in concurs au inceput deja antrenamentele intr-un ritm alert, care presupune prezenta zilnica la bazin. Platformele sunt amplasate la 3, 5, 7 respectiv 10 metri. Concurentii aleg de la ce inaltime se vor arunca in apa, stiind ca notarea se va face pe mai multe criterii de performanta, printre care corectitudinea, curajul si spectaculozitatea.

Show-ul a avut audiente mari in toate tarile in care a fost difuzat, nu doar datorita divertismentului asigurat, ci si a pericolului la care se expun vedetele participante. Deja, la repetitii, dupa cateva zile, au existat probleme: Marian Dragulescu si Emilia Ghinescu au suferit mici accidente, dar sunt in afara oricarui pericol acum.

“Orice aptitudine, nedublata de curaj, ramane intr-un con de umbra. Tocmai de aceea, fascinatia si magnetismul acestui show, pe care il propunem in vara, sunt bazate in primul rand pe curajul unor artisti si sportivi, care vor sa-si depaseasca limitele. Sunt convinsa ca va vor surprinde!”, declara Augusta Lazarov, Head of Entertainment Antena Group.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.