madalina_manole_petru-mircea

La trei ani de la decesul Madalinei Manole, si chiar daca ancheta s-a finalizat cu verdictul „sinucidere”, procurorii iau in calcul redeschiderea dosarului. S-au gasit noi probe care ar putea duce la o concluzie noua: artista ar fi putut fi omorata.

Pe 14 iulie 2013 se vor implini trei ani de cand Madalina Manole nu se mai afla printre noi. Artista a fost gasita atunci acasa fara suflare, iar in urma anchetei s-a constatat ca a baut Furadan, o substanta deosebit de toxica.

Verdicul final a fost „sinucidere”. Iata insa ca, mai nou, procurorii iau in calcul redeschiderea dosarului, intrucat s-au gasit noi probe care ar duce la un nou verdict: „crima”. Mai exact, noi detalii vin sa contrazica verdictul „crima”:

  • Urmele de sange de pe pereti se aflau la un metru inaltime
  • Madalina a baut 250 de mililitri de Furadan, ceea ce, din proprie initiativa, ar parea imposibil, avand in vedere ca substanta este vascoasa si deosebit de toxica (organismul ar fi respins imediat gestul voluntar)
  • O singura amprenta s-a gasit in interiorul paharului cu Furadan
  • Trupul artistei a fost gasit la cativa metri de pahar si de flaconul de Furadan (moartea ar fi trebuit sa intervina aproape imediat, fara ca artista sa aiba timp sa se deplaseze)
  • Madalina Manole a avut urmele unei lovituri la cap.

Parchetul urmeaza sa faca public raspunsul miercuri.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.