kim-kardashian

Peste 50 de paparazzi au asteptat-o la aeroportul din Los Angeles pe Kim Kardashian, care a revenit in Statele Unite dupa o lunga perioada de timp petrecuta in Europa. Pentru ca mama lui Kim, Kris Jenner, a anuntat toate agentiile de presa despre sosirea fiicei sale, la aeroport a fost o adevarata nebunie.

Kim Kardashian era la un pas sa faca o criza de nervi pe aeroport si sa se certe tocmai cu paparazzi care “ii dau de mancare”. Dupa ce a anuntat toate agentiile foto din Los Angeles ca se intoarce in Statele Unite, Kim Kardashian i-a facut pe fotografi “idioti” si “nemernici”, pentru simplul fapt ca insistau s-o fotografieze.

Kim a aterizat pe LAX dupa o lunga perioada de timp petrecuta in Europa, iar mama Kris Jenner a fost placut surprinsa sa constate ca peste 50 de fotografi si cameramani o asteptau la aeroport, astfel ca intoarcerea in Statele Unite a fost una triumfala.

Kim Kardashian abia si-a croit drum pana la masina fiind inconjurata de camerele de luat vederi si orbita de blitzurile aparatelor de fotografiat.

Dupa ce Kim i-a injurat pe paparazzi, un cameraman i-a adresat urmatoarele cuvinte: “Este un gang bang, Kim. Un gang bang”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.