HomeMondenDe ce a fost batuta Alexandra Stan

De ce a fost batuta Alexandra Stan

alexandra-stan-bataie-3

Alexandra Stan a marturisit ca in ziua in care a fost batuta de iubitul si managerul ei, Marcel Prodan, a avut o serie de certuri cu acesta, conflicte obisnuite de ceva vreme. Solista spune ca a avut tot timpul parte de jigniri din partea acestuia si ca a fost lovita cu piciorul in rinichi….

Alexandra Stan a povestit cum s-a derulat, practic, incidentul care a bagat-o ieri in spital.

“Marcel imi spunea ca sunt o taranca proasta, o saraca pe care a luat-o de pe strazi si a facut-o om si ca eu nu vreau sa fac canto, dar eu d-aia ma dusesem la studio in ziua in care m-a batut, sa cant.

Eu i-am permis prea multe, i-am acordat incredere 100%, am fost maleabila si permisiva. I-am permis sa se comporte cu mine ca si cum as fi angajata lui. Imi spunea ce sa vorbesc, cum sa ma imbrac. Violent verbal a fost de mai multe ori, dar nu si fizic. Sunt urata acum si sufar din cauza asta.

M-am lovit si cand am cazut si m-a lovit el si la rinichi si mi-a fost frica pentru ca am un singur rinichi. Am muncit foarte mult pana acum pentru imaginea mea ca d-aia am ajuns sa am 47 de kilograme, nu vreau sa mi se strice imaginea dintr-o iesire nervoasa de-a lui. La un moment dat imi venea sa dau si eu, dar nu mai aveam putere, eram ca un caine turbat. M-a dezamagit total, am crezut ca e un alt om”, a spus Alexandra la WOWbiz.

Tatal vedetei a fost insa mult mai generos in declaratii.

“Totul a inceput vineri seara. Fata mea i-a cerut socoteala la cele sase luni de concerte pe care le-a avut si nu a primit niciun ban. El nu a fost de acord sa-i dea bani, a aruncat-o din casa, i-a rupt de la gat colierul de aur, i-a oprit laptopul si hainele.

A doua zi cand s-a dus sa repete o noua melodie a batut-o cu picioarele pana a lasat-o inconstienta. A stat doua ore acolo, dupa care a urcat-o in masina sa o aduca acasa. Pe drum ea s-a dat jos din masina si el a luat-o din nou la bataie. Norocul ei a fost ca a luat-o la fuga plina de sange si a trecut un echipaj de politie rutiera care a luat-o si a dus-o la spital”, a declarat George Stan

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read