ramona-gabor-romania-dubai

Ramona Gabor este mandra de evolutia ei de-a lungul timpului, subliniind acum ca, daca in urma cu opt ani manca iahnie de fasole cu muraturi la Bacau, a ajuns in prezent sa se delecteze cu mancaruri fine in Dubai , emiratul in care locuieste si munceste ca si model de ani buni.

Ramona Gabor se arata mandra de evolutia ei profesionala din ultimii ani. Daca inainte sa ajunga in Bucuresti, sustinuta de sora ei, Monica, locuia in conditii modeste la Bacau, in prezent, bruneta locuieste si munceste in Dubai, castigandu-si existenta ca model.

A ajuns astfel sa aiba un stil de viata ce nu aminteste cu nimic de saracia din inima Moldovei. Pana si mancarurile pe care le consuma sunt acum „din alta poveste”. Astfel se face ca si-a postat pe Facebook o fotografie cu preparatele culinare fine pe care le consuma la cina, amintind ca in urma cu multi ani, la Bacau, se delecta doar cu iahnie de fasole si muraturi.

“La Bacau mancam iahnia de fasole asezonata cu niste muraturi ca la mama acasa iar, cand mananc ciorba de fasole imi place sa o asezonez cu ceapa rosie ca asa se mananca la Moldova mea; uite asa am crescut eu mare si am ajuns la Dubaiul asta frumos sa mananc si de altele ca imi place sa mai schimb din cand in cand ca sunt si eu om.

Astazi sper sa ajung la un restaurant romanesc care tocmai s-a deschis si o sa pun poze si cu mancarea traditionala, eventual cu o iahnie de fasole delicioasa ca tot mi s-a facut pofta”, a scris ea.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.