charlize-theron-house-sold

Ieri, frumoasa Charlize Theron a fost surprinsa luand pranzul la restaurantul Sushi Park din West Hollywwod, California. Singura si imbracata intr-o tinuta casual, actrita afisa un aer extrem de relaxat. Nici nu e de mirare, avand in vedere ca bugetul ei a crescut recent cu nu mai putin de 3.8 milioane de dolari, suma pe care aceasta a incasat-o in urma vanzarii locuintei sale din L.A.

Charlize Theron a ales sa ia miercuri pranzul la restaurantul Sushi Park din West Hollywood, California. A fost surprinsa de paparazzi singura si imbracata casual (jeansi, bluza neagra, ochelari de soare si balerini rosii), afisand un aer foarte relaxat. Asta dupa ce, cu doar o seara inainte, actrita a fost fotografiata in compania colegului ei de platou, Seth McFarlane, cel despre care se spune ca i-ar fi iubit.

Recent, Charlize Theron a vandut resedinta pe care o detinea in Los Angeles si care a fost scoasa pe piata imobiliara inca de anul trecut. Conform Zillow, casa pe care actrita a achizitionat-o in anul 2009 cu 3.625 de milioane de dolari, a fost vanduta acum contra sumei de 3.8 milioane de dolari.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.