Follow us on Twitter

with over 1020 followers

Be first to know

join over 2500 readers


<<-- Vezi aici magazinele online recomandate de noi de unde puteti sa sa cumparati cu incredere -->>
flanco tinar depurtat mycloset emag emag fashionup
like la pagina pentru a continua!

12.06.2016 in Lifestyle by 0

Stai picior peste picior? Vezi ce spune asta despre tinepicior_opt-692x360

De multe ori oamenii adopta pozitia statului picior peste picior, insa putini stiu si ce semnificatie are aceasta pozitie in limbajul corpului.

In cazul interactiunii dintre doi oamenii fiecare parte a corpului lor vorbeste si are ceva de spus. Inclusiv picioarele. Desi membrele inferioare sunt ignorate atunci cand vine vorba de comunicare interpersonala, picioarele au multe de spus. Pentru a intelege mai bine insa ce putere au picioare, este de urmarit ce afirma Joseph Messinger despre picioare, in „Dictionar ilustrat al gesturilor”, editia a doua.

Acesta scrie ca picioarele reprezinta stapanirea de sine si a lumii: „Stapanirea este o arta, stapanirea de sine, o iluzie care ii da omului sentimentul ca este fauritorul propriei existente. Piciorul stang simbolizeaza stapanirea calitatilor tipic intelectuale, iar piciorul drept concentreaza caracteristicile controlului emotional. Omul care sta in picioare stapaneste lumea”, afirma renumitul psiholog Joseph Messinger.

In functie de simbolurile fiecarui picior, si asezarea lor in pozitie incrucisata sau picior peste picior, transmite un mesaj despre starea de spirit de moment a acelui om, sau de ce nu, despre caracterul sau in general. „Pentru barbati, piciorul drept pus peste stangul corespunde unui elan de simpatie; insa daca piciorul stang il acopera pe cel drept, individul se inchide, nu mai este receptiv fata de propunerile emise. Pentru subiectii masculini stangaci nu trebuie sa inversati raportul”, scrie Messinger in randurile cartilor sale, noteaza adevarul.
Libris.ro – Librarie online – Zilnic noutati si promotii


Ai ceva de COMENTAT ?
Related Articles

This article has No comments
Back to top

copyright 2008-2014 FashionLife.ro. Toate drepturile rezervate.

Proudly powered by Wordpress. Politica de confidentialitate