RTEmagicC_celulita.jpgCelulita este o acumulare de grăsime, apă şi toxine cauzată de factori multipli. A recunoaşte că ai celulită este primul pas în eliminarea ei. A uita pentru totdeauna de celulita inestetică nu numai că este posibil, dar se poate transforma într-o “scuză” pentru a te cunoaşte mai bine şi a învăţa să ai grijă de tine în modul cel mai natural cu putinţă.

98% dintre femei au celulită, aşa că nu te speria. Factorii care influenţează formarea celulitei sunt: „declanşatori” care determină zonele corpului cum ar fi abdomen, coapse, fese şi „agravanţii” care provoacă extinderea acesteia într-o mai mică sau mai mare măsură.

În primul rând,  factorul cel şi cel mai important care te va ajuta să scapi de celulită este sportul. Cel mai eficient exerciţiu fiind alergatul pentru că atunci corpul lucrează şi arde grăsimi din toate părţile.

Alimentele potrivite…

Cu aceste bomboane de ciocolată, slăbeşti 5 kg pe săptămână!

Fructe şi legume

Fructele şi legumele te ajută să scapi de celulită, deoarece ne furnizează minerale şi vitamine. Printre cele mai recomandate sunt: grapefruit, ananas, banana, kiwi etc.

De asemenea legumele potrivite sunt ceapa, morcovi, roşii, spanac, alge, ţelină pentru că ele furnizează în dietă puţine calorii şi mulţi nutriţienţi.

Coada calului

Posedă un înalt conţinut de minerale, mai ales siliciu. Nu se utilizează numai pentru acţiunea diuretică, dar şi pentru cea remineralizantă. Se recomandă şi în cazuri de fragilitate capilară.

Plante diuretice

De multe ori, a urma o dietă sănătoasă şi echilibrată şi a o combina şi cu exerciţiul fizic nu este suficient pentru a lupta împotriva pielii în coajă de portocală. Tratamentele naturiste au şi ele un rol important în atingerea obiectivului. De asemenea, se poate recurge şi la infuzii de plante cu acţiune diuretică.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.