decolteu1_410267728d_2ed766bfd1Sugestiv sau sugerat, adânc sau înşelător, acesta îşi asumă, din ce în ce mai mult şi fără prejudecăţi, rolul de “buric al pământului”, în moda tuturor anotimpurilor.

Nu neglijaţi decolteul. Acesta are nevoie să fie îngrijit şi hidratat la fel ca şi faţa. Masajele circulare efectuate cu vârfurile degetelor, de la baza sânilor până la bărbie, vor îmbunătăţii circulaţia şi vor tonifica ţesuturile.

Se face gomaj! Se face gomajul pielii decolteului pentru a-i reda prospeţimea. Produsele pe bază de acizi din fructe vor face minuni.

ATENŢIE: FRAGIL!

Este foarte sensibil la acţiunea radiaţiilor ultraviolete, fiind una din zonele predilecte de apariţie a eritemului solar. Şi, în ciuda unei (înalte) protecţii, expunerea prea îndelungată produce în timp degradarea atât a elastinei, cât şi a colagenului, care sfârşesc prin a deveni vizibile sub formă de striuri verticale.

APELAŢI LA HALTERE!

Bineînţeles, nu se pune problema măririi masei musculare a sânilor înşişi…dar putem totuşi lucra la fortificarea micilor şi marilor pectorali, care susţin bustul, şi la dezvoltarea cutiei toracice pentru punerea lui în valoare.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.