picture-femeie+cosmetica.jpg-310-280-2-85Acneea poate apărea la orice vârstă, dar de cele mai multe ori afectează persoane cu vârstă cuprinse între 12 şi 25 de ani. Fetele nu vor să aibă nici acne, nici cicatrice, iar acest lucru este posibil dacă urmează tratamentul corect. Este nevoie de timp!

Epilare de lungă durată, până la 5 săptămâni, fără durere, până la rădăcina firului de păr! Click aici pentru a accesa pagina

Cum poţi face singură?

Există o grămadă de lucruri pe care le poţi face singură pentru a avea un ten curat, dar asta nu înseamnă că trebuie să cheltuieşti o grămadă de bani. Aceste produse au cam aceleaşi ingredient, în procente uşor diferite, dar înainte să le foloseşti, neapărat trebuie să citeşti prospectul.

  • În primul rând trebuie să te speli pe faţă de două ori pe zi, fie cu săpun obişnuit, fie cu săpun antibacterian.
  • Apoi ştergeţi faţa cu o loţiune tonică pentru a înlătura excesul de sebum sau de murdărie.
  • Al treilea pas constă în aplicarea (o dată sau de două ori pe zi în funcţie de gravitatea acneei) unei crème care conţine benzil peroxid. Aceasta soluţie reduce excesul de sebum şi are o acţiune antibacteriană, dar poate crea totodată senzaţia de piele uscată. Aşa că începe cu o concentraţie mai scăzută de (2,5-5%) şi, dacă e nevoie, creşte treptat concentraţia până la 10%.
  • Apoi după ce laşi să acţioneze, aplici o cremă hidratantă pentru ten gras.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.