Beautiful nailsÎţi place să ai o manichiură impecabilă dar nu ai timp să reaplici oja din două în două zile?

Iată 5 trucuri pentru ca oja să reziste mai bine!

1. Spală vasele cu mănuşi

2. Nu agita sticluţa înainte de aplicare: înainte de aplicare, roteşte sticluţa între palme pentru a omogeniza lacul de unghii, în loc să agiţi cu putere.

3. Aplică şi pe vârfuri: coboară pensula mult către vârful unghiei pentru că astfel “sigilezi” vârful şi manichiura durează mai mult.

4. Strat protector. După ce oja s-a uscat, aplică un strat de ojă pentru luciu. În acest fel eviţi şi acele urme de ojă pe care le poţi lăsa pe suprafeţele lucioase când atingi în grabă cu unghia.

5. Fără apă fierbinte. Întotdeauna în primele ore după aplicarea ojei, nu este indicat să te speli cu apă fierbinte. Structura lacului de unghii va ceda mult mai uşor, iar apa va pătrunde sub stratul de ojă, cauzând exfolierea.

Unul dintre cele mai reprezentative atribute ale feminităţii îl constituie manichiura şi pedichiura. Cu cât ungiile sunt mai frumoase, cu atât te vei simţi mai frumoasă şi încrezatoare. Orice femeie trebuie să aibă grijă la manichiură, dar trebuie să acorde o atenţie deosebită şi sănătăţii unghiilor, pentru ca acestea să radieze de frumuseţe.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.