3generatii-650x431Pentru femei, perioada cuprinsă între 20 şi 39 de ani este, probabil, cea mai stabilă din punct de vedere fizic. Dacă nu eşti ghinionistă, ciclul tău urmează un tipar clar, pielea şi părul sunt sănătoase, eşti plină de energie atât fizic, cât şi mental.

Cu toate acestea, există nenumărate probleme de sănătate care pot apărea în această perioadă şi care trebuie tratate cu toată atenţia, pentru a nu avea urmări permanente. Din fericire, tot mai multe femei cu vârste cuprinse între 20 şi 39 de ani încep să fie interesate de subiectul nutriţie, încercând să apeleze, împreună cu parterenul de viaţă sau familia, la o alimentaţie sănătoasă.

Cea mai bună asigurare pe care ţi-o poţi face împotriva îmbătrânirii este să-ţi păstrezi sănătatea şi să ai grijă să te hrăneşti aşa cum trebuie. Dar, în orice situaţie te vei afla, nu uita să-ţi faci timp şi pentru tine. Pentru că, o femeie epuizată, care se îmbolnăveşte din cauza volumului de sarcini cărora trebuie să le facă faţă, nu este de ajutor nici celorlalţi, nici ei însăşi.

Ideal ar fi ca o femeie să se poată apropia de vârsta de 40 de ani cu interes şi entuziasm, nu cu teama de a intra într-o altă etapă a vieţii.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.