Follow us on Twitter

with over 1020 followers

Be first to know

join over 2500 readers


<<-- Vezi aici magazinele online recomandate de noi de unde puteti sa sa cumparati cu incredere -->>
flanco tinar depurtat mycloset emag emag fashionup
like la pagina pentru a continua!

01.03.2015 in Incaltaminte by 0

Tenisii care au fost si vor fi mereu la modatenisi-converse-fashionlife

Tenisii Converse All Star au fost la moda decenii la rand, si inca mai sunt. Cand vorbim de Fashion, vrem tot timpul ceva nou, ceva diferit. Ei bine, acesti tenisi Converse All Star sunt o exceptie de la regula. Tenisii Converse au fost pe piata de aproape un secol, nu au avut modificari mari in ce priveste design-ul in ultimii 50 de ani, si totusi sunt la fel de fashion si de populari ca oricand. Este ceva remarcabil.

In acesta articol vreau sa va spun cateva lucruri pe care probabil nu le stiati despre tenisii Converse All Star.

Toata lumea spune ca tenisii Converse au fost primii in basket. Adevarul este ca prima pereche de tenisi de basket au fost de la marca Spalding, care si astazi este lider in acest sport. Inainte ca Converse sa apara pe piata, toti basketbalistii purtau tenisi Spalding. Lucrurile s-au schimbat dramatic de cand au aparut tenisii Converse.

Deci unde era marca Converse cand cei de la Spalding faceau tenisi pentru basketbalisti? Si ei erau pe piata de mult dar faceau doar incaltaminte de iarna cu talpa de cauciuc. In 1917 compania Converse a inceput sa intre in domeniul sportului. Atunci a aparut modelul de tenisi Converse All Star care este la fel de popular si astazi.

Apoi lumea din toata America a inceput sa indrageasca acest model de tenisi de la Converse, numit All Star. A inceput sa fie atat de cumparat incat peste 90% din americani au avut cel putin o pereche de tenisi All Star.

Este foarte interesant faptul ca si astazi acesti tenisi sunt la fel de populari si se vand din ce in ce mai mult pe tot Globul. Astazi, pe langa tenisi, marca Converse comercializeaza si alte articole vestimentare, acestea fiind printre cele mai cautate haine online de catre tinerii din America.
Libris.ro – Librarie online – Zilnic noutati si promotii


Ai ceva de COMENTAT ?
Related Articles

This article has No comments
Back to top

copyright 2008-2014 FashionLife.ro. Toate drepturile rezervate.

Proudly powered by Wordpress. Politica de confidentialitate