untitled-1Dacă până acum pantofii de nuntă nu se încadrau în categoria celor mai sexy încălţări, lucrurile sunt pe cale să se schimbe. Faimosul designer Brian Atwood dărâmă mitul pantofilor albi lipsiţi de stil, cu noua sa colecţie extrem de îndrăzneaţă.

Când vine vorba de pantofi special destinaţi pentru ziua nunţii, majoritatea designerilor se îndreaptă către tocuri cât mai mici şi calapoade confortabile, pentru a satisface cerinţele viitoarelor mirese în căutare de comoditate. Acest tipar nu se aplică, însă, şi în cazul lui Brian Atwood, renumit pentru campanii controversate şi pantofi cu tocuri extrem de mari.

Designerul a lansat o colecţie compusă din 13 perechi de pantofi, cu toc înalt şi aplicaţii îndrăzneţe şi un clutch încrustat cu cristale Swarovski. Pantofii sunt făcuţi la comandă, permiţându-le astfel mireselor îndrăzneţe să aleagă între satin nude sau piele albă, acestea fiind doar câteva dintre opţiunile disponibile.

Ca orice colecţie, şi aceasta îşi are propriile vedete – o pereche inedită de pantofi cu tocul din cristal şi aplicaţii delicate, realizate din hortensie, care vor satisface nevoia oricărei miresei pentru ceva albastru.

Colecţia va fi disponibilă începând din luna iunie a acestui an, exclusiv în New York .

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.