Just-Cavalli-SS-2013-1

Roberto Cavalli este un adevarat “om al marilor”, iar acest lucru se reflecta si in cea mai recenta colectie a brandului Just Cavalli, dominate de printuri exotice si de motive acvatice. Sedinta foto a fost realizata de Giampaolo Sgura in Ibiza, avandu-i ca protagonisti pe Aline Weber, Emily Di Donato, Ginta La Pina, Chris Bunn, Chris Petersen si Thomas Guarracino, top-modele internationale.

Fara indoiala, designer-ului italian adora opulenta, exotismul si extravaganta, atribute, pe care si-a propus sa le imprime colectiei de primavara-vara, Just Cavalli 2013.

Astfel, a “ornat” cu perle manecile unei jachete biker, a creat o rochie paieteta in dorinta de a reproduce aspectul unei sirene si a dat o nota unduitoare, precum valurile marii, rochiilor lungi, din sifon.

Toata aceasta poveste acvatica a fost completata de animal print-uri, precum petele de jaguar sau pielea de piton, si intrerupta pe alocuri de imprimeurile florale mediteraneene. Motivele care orneaza portelanurile au fost duplicate pe tricouri si leggings, jeansii au fost decolorati si rupti, in timp ce esarfele “languroase” au fost transformate in rochii diafane.

Boema, fresh si moderna, colectia de primavara-vara Just Cavalli, disponibila in magazinul Sport/Couture din Baneasa Shopping City se adreseaza femeii sofisticate si mature, dar care nu si-a pierdut inca acel simt al aventurii.

Fotografiile campaniei au fost realizate de Giampaolo Sgura in Ibiza, avandu-i ca protagonisti pe Aline Weber, Emily Di Donato, Ginta La Pina, Chris Bunn, Chris Petersen si Thomas Guarracino, top-modele internationale.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.