accesorii-2013-artPentru sezonul primăvară-vară 2013, designerii internaţionali propun accesorii versatile, colorate şi chiar ciudate pentru a întregi ţinutele de zi cu zi. Noile colecţii sunt orice numai monotone nu. În acest an, te vei putea delecta cu accesorii creative, opulente, boeme, dar şi cu unele minimaliste.

Dacă până acum am putut încadra accesoriile în câteva categorii mari, anul 2013 aduce un nou val cu obiecte versatile, ceea ce face catalogarea acestora, o misiune imposibilă. Însă, chiar şi aşa, am ales elementele spectaculoase din colecţiile Fendi, Oscar de la Renta, Michael Kors, Burberry şi nu numai.

Genţile colorate rămân în tendinţe, însă vara 2013 vine cu modelele cele mai ciudate, de la XXL, la minaudiere, dar să nu uităm de cele transparente. Colierele propuse de designeri sunt variate, atât opulente, cât şi minimaliste, mai ales în colecţia Lanvin.

Accesoriile aurii sunt în vogă mai mult ca niciodată, Chanel reinventează colierele din perle a la Coco Chanel, iar curelele evidenţiază talia, aducând accente metalice în ţinute colorate, cum am putut vedea în colecţia Diane von Furstenberg.

Accesorii spectaculoase pentru vara 2013

Accesorii pentru păr

 

În acest sezon, accesoriile pentru păr sunt feminine şi clasice. Louis Vuitton propune bentiţele cu fundă, iar Marc Jacobs recomandă prin intermediul colecţiei Marc by Marc Jacobs eşarfele purtate ca bentiţă sau turban.

Ochelari de soare

 

Ochelarii de soare sunt un accesoriu utilitar pe timpul verii, însă asta nu înseamnă că nu pot fi un element statement. Carven, Stella McCartney şi Fendi propun atât modele clasice şi feminine, cât şi unele cu forme inedite, supradimensionate, cu animal print sau aplicaţii preţioase.

Cercei „ladylike”

 

Dacă Louis Vuitton şi Chanel propun modele de cercei delicaţi şi feminini, Oscar de la Renta se afirmă cu modele opulente, demne de o prinţesă. O rochie de gală cere să porţi astfel de accesorii.

Coliere spectaculoase

 

Colierele masive sunt un „must” în acest sezon. Carven propune un model ciudat şi futurist, Chanel reinventează colierul cu perle, Dries van Noten recomandă accesoriile argintii, Lanvin pe cele minimaliste, iar Oscar de la Renta şi Gucci duc lupta pentru categoria „opulenţă florală”. Un lucru este cert, turcoazul este o culoare în vogă.

Brăţări şi inele

 

Brăţările acestui sezon vin cu modele inedite şi culori vii, însă toţi designerii recomandă modelele opulente şi, mai ales, late. La capitolul inele, cu cât mai multe, cu atât mai bine, mai ales pentru un look boem.

Eşarfe şi pălării

Marc Jacobs scoate în evidenţă eşarfele şi ne arată, încă o dată, cât sunt de versatile. Ele nu trebuie să lipsească din bagajul pentru viitoarea escapadă. În schimb, Chanel ne atrage atenţia asupra faptului că poţi înlocui o eşarfă purtată ca turban, cu o pălările mare şi transparentă.

Curele în tendinţe

Cu toate că Diane von Furstenberg şi Lanvin recomandă curelele late şi metalice, Oscar de la Renta se afirmă cu modele colorate, perforate şi „ladylike”.

Genţile noului sezon

În cazul în care bugetul nu îţi permite sa achiziţionezi mai multe accesorii statement, optează în sezonul primăvară-vară 2013 pentru genţi. Ele îţi vor scoate ţinuta din anonimat cu ajutorul culorilor (Chanel), al modelelor ciudate (Carven), prin intermediul transparenţelor (Fendi), al duo-ului alb cu negru sau prin clutch-uri dure (Louis Vuitton), iar auriul este obligatoriu pentru seri toride de vară (Michael Kors).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.