Orice femeie își dorește să țină pasul cu tendințele din modă și investește foarte mult în garderoba sa. Din păcate, multe dintre ele cumpără haine pe care le poarta doar o dată sau chiar deloc, iar apoi lâncezesc în dulap. Iată câteva piese pe care o femeie trebuie neapărat să le aibă în garderoba sa:


1. CAMASA ALBA

    Simplul fapt pentru care se datorează impunerea acestei piese vestimentare în garderobă este ușurința cu care o poți folosi în mai multe ținute. O poți combina cu o fustă neagră și pantofi negri și obții astfel o ținută office. Dar, în același timp, cămașa albă poate fi purtată la o pereche de blugi și o pereche de pantofi comozi sau adidași, astfel obții o ținută de stradă sau casual.


2. O PERECHE DE JEANSI

   

   Sunt cei mai adorați pantaloni și poate și aceia care au atras toată notorietatea de mulți ani încoace. Se pot asorta cu pantofi eleganți, comozi sau adidiași, cu sacouri, bluze, cămăși și câte și mai câte.


 3. LITTLE BLACK DRESS

     Micuta rochie neagrră sau little black dress este,  pesemne, cea mai  adorată piesă vestimentară din garderobă. Este genul de rochie care se potrivește la orice eveniment, și nu ai cum să încalci vreun cod vestimentar atâta vreme cât porți o micuță rochie neagră. O  astfel de rochie se poate combina cu alte piese vestimentare, astfel încât să creezi alte și alte ținute. Alege-o cât mai simplă, fara aplicații, paiete sau accesorii.


4. PANTOFII BEJ SAU NUDE

         Pe aceștia îi poți purta la o rochie deschisă la culoare sau la un costum la fel, în tonuri deschise. Bejul aduce multă naturalețe, decât așa cum face negrul, adică impune sobrietate.

5. SACOUL NEGRU

  Sacoul negru poate fi purtat și el atât la o ținută cu pretenții, așa cum este ținuta office, dar și la o ținută casual, pe care o poți purta la o întâlnire cu prietenii, cât și la un serviciu unde dress codul nu este atât de riguros. Astfel, îl poți purta la jeanși simpli și o pereche de pantofi cu sau fără toc, la fustă și alte piese vestimentare din garderobă etc


6. FUSTA NEAGRA

Fusta neagră este și ea o piesă vestimentară care se poartă lejer la mai multe ținute. O poți purta cu bluze cu mâneca scurtă, cu o pereche de pantofi comozi și obții astfel o ținută  de întâlnire. Împreună cu o pereche de pantofi negri, simpli  și o bluză albă obții o ținută office, așa cum poți purta fusta  neagră la un sacou și o pereche de pantofi simpli, cu toc  mediu, într-o culoare neutră.


7. PANTOFII NEGRI 

Pe aceștia îi poți purta la ținuta de birou, la cea de întâlnire, la ținuta casual sau pentru un eveniment cu totul special. Ceea ce face ușoară purtarea pantofilor la toate aceste ținute diferite este tocmai lungimea tocului și materialul.


8 . TRENCHUL IN CULOARE NEUTRA 

      Acesta poate fi purtat în anotimpul răcoros, putând fi în același timp și o interesantă piesă vestimentară din garderobă. Maximizează nota de mister la o femeie, iar acest lucru este apreciat de către unii bărbați. Astfel, recomandăm trenchiul neutru la culoare, care subliniază linia umerilor și subțiază talia.


9. GEANTA MARE

     Au pătruns vertiginos în creațiile marilor creatori de modă și sunt foarte căutate și purtate. Sunt adorate de multe femei pentru diversele funcții pe care le suplinesc. Sunt atât de mari unele dintre ele, încât pot fi folositeși în concediu, punându-ți în ele restul de piese vestimentare din garderoba sau truse de machiaj.

10.GEANTA PLIC

     Geanta plic este o geantă micuță, fină, pe care o poți purta la o ținută de cocktail, la un eveniment cu pretenții, în club sau chiar la ținuta de întâlnire.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.