HomeDesigneriCătălin Botezatu şi Mihaela Borcea, invitaţii speciali ai lui Renato Balestra, la...

Cătălin Botezatu şi Mihaela Borcea, invitaţii speciali ai lui Renato Balestra, la Rome Fashion Week

Creatorul de modă Cătălin Botezatu a început anul cu o activitate profesională impresionantă. În doar 2 săptămâni, designerul a fost invitat special la 4 evenimente europene de marcă.

Mai întâi a avut ocazia să prezinte cele mai recente creaţii vestimentare la Kitzbuhel, în cadrul deschiderii Campionatului Mondial de Schi.

Apoi a fost invitatul de marcă al Men’s Fashion Week Europe, eveniment organizat în Plovdiv, Bulgaria, unde a impresionat audienţa cu punerea în scenă a colecţiilor de costume de baie masculine “The Last Samurai” şi “Ice“, fiind numit de presa bulgară “un zeu al modei internaţionale“.

Imediat cum a revenit în Bucureşti, Cătălin Botezatu şi-a făcut bagajele pentru o nouă destinaţie: Roma, unde a fost invitatul de onoare, alături de Mihaela Borcea, la prezentarea cunoscutului designer Renato Balestra din cadrul Rome Fashion Week.

Cătălin Botezatu şi Mihaela Borcea au avut locuri rezervate în primul rând, alături de oficialităţi regale, miniştri şi vedete locale de prim rang, stârnind permanent interesul mass media din Italia şi nu numai.

Cătălin Botezatu a avut astfel ocazia să o cunoasca pe Contessa Patrizia de Blanc şi pe fiica acesteia, Giada de Blanc, aceasta din urmă fiind gazda unei emisiuni TV în Italia.

Mai mult, fiica preşedintelui Italiei, Maria Teresa Napolitano a ţinut să îl cunoască şi i-a cerut să îi creeze o rochie pe care o va purta la Festivalul de muzică San Remo de luna aceasta.

La Rome Fashion Week, cât şi la petrecerea exclusivistă oferită de Renato Balestra în somptuoasa lui reşedinta din capitala Italiei, Cătălin Botezatu a cunoscut crema vedetelor din Italia.

Valeria Marini, actriţa, prezentatoare TV şi designer, i-a propus lui Cătălin să îi regizeze prezentarea de modă pe care aceasta îl va avea în cadrul Milan Fashion Week şi, ca din toamnă Cătălin Botezatu să fie designerul casei de modă Valeria Marini.

După ce a vizitat târgul de produse cosmetice de lux de la Roma, unde s-a inaugurat şi noua gamă “La cremerie“, designerul român a revenit în ţară însă pentru scurt timp, deoarece va pleca zilele următoare la Sofia Fashion Week şi la New York Couture Fashion Week, la ambele evenimente urmând să prezinte cea mai recentă colecţie Haute Couture “Return to Ra“.

Felicitări domnule Cătălin Botezatu, suntem mândrii de dumneavoastră va dorim mult succes în continuare!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read