stefan-stan-andrei-leonte-julie-mayaya-tudor-turcu

Acum, la inceput de sezon 3 al show-urilor „Vocea Romaniei” si „X Factor”, Azi iti spunem ce mai fac in prezent castigatorii primelor doua sezoane ale ambelor emisiuni concurs: Stefan Stan, Andrei Leonte, Julie Mayaya si Tudor Turcu.

A inceput deja cel de-al treilea sezon al talent show-urilor „Vocea Romaniei” si „X Factor”. Numerosi tineri isi pun talentul si carisma la bataie, intrand in cursa pentru marele premiu cu speranta ca vor cunoaste celebritatea, iar vocea lor se va face in sfarsit auzita.

La fel s-a intamplat in urma cu ceva vreme si cu Stefan Stan, Andrei Leonte, Julie Mayaya si Tudor Turcu, castigatorii primelor doua sezoane ale ambelor talent show-uri. Dar ce fac ei astazi? Au inceput deja sa culeaga roadele muncii? Au devenit atat de celebri pe cat de mult sperau ca o vor face?

Vocea Romaniei

stefan-stan-vocea-romaniei

Stefan Stan

In prezent, Stefan Stan se poate lauda cu un album lansat deja pe piata, intitulat „Povestea mea”. Are numeroase concerte in intreaga tara si incanta publicul cu prestatiile sale electrizante. In plus, a intrat de curand si in lumea televiziunii, prezentand la Prima Tv emisiunea „Killer Karaoke”.

Acum ceva timp, Stefan a tinut o buna vreme primele pagini ale ziarelor. Insa nu datorita carierei sale muzicale, ci gratie relatiei tumultoase pe care a avut-o cu Andreea Mantea.

julie-mayaya-vocea-romaniei

Julie Mayaya

Julie Mayaya, artista exotica ce a reusit sa obtina titlul de „Vocea Romaniei” in cel de-al doilea sezon al concursului, isi construieste cu pasi inceti un nume in industria muzicala romaneasca. Este sustinuta de fostul ei antrenor, Horia Brenciu, a carui invitata speciala este in toate concertele. In plus, Julie sustine show-uri live intr-o multime de cluburi din Bucuresti si din tara.

X Factor

andrei-leonte-x-factor

Andrei Leonte

De cand a castigat premiul cel mare la „X Factor”, viata lui Andrei Leonte a luat o intorsatura cu totul noua. Artistul si-a cumparat propriul sau apartament in Bucuresti si are o impresionanta comunitate de fani care ii urmaresc indeaproape activitatea muzicala si cea de pe retelele de socializare. Se bucura de succesul la care a visat intotdeauna, iar concertele vin pe banda rulanta.

tudor-turcu-x-factor

Tudor Turcu

Tudor Turcu incearca inca sa patrunda usor-usor in industria muzicala, cucerindu-i deja pe iubitorii muzicii rock ce au luat parte pana acum la concertele sale.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.