man-of-steel-henry-cavill-superman-image3

Henry Cavill a devenit unul dintre cei mai cautati actori odata cu interpretarea rolului Superman in pelicula “Man of Steel”. Noua pelicula a francizei Superman a avut premiera in urma cu trei saptamani, iar succesul de box-office este rasunator. Pana acum, “Man of Steel” a punctat incasari de peste 500 de milioane de dolari.

“Man of Steel” si “World War Z” au fost peliculele cu cele mai mari incasari pe plan mondial saptamana trecuta, ambele filme urmand a se bucura de continuari.

Pelicula “Superman: Man of Steel”, regizata de Zack Snyder si Christopher Nolan, a depasit bariera de incasari de 500 de milioane de dolari, iar studiourile Warner Brothers estimeaza ca filmul va ajunge la incasari finale de 650-700 de milioane de dolari. Pana acum, Superman a incasat 248,7 milioane de dolari in Statele Unite si 271,7 milioane de dolari pe plan global.

Studiourile producatoare si-au exprimat deja intentia ca resuscitarea lengendarului Superman sa se transforme acum intr-o francize, scenaristii gandind deja o continuare.

Fruntas la incasari saptamana trecuta este insa filmul “World War Z”, in care Brad Pitt joaca rolul principal. Filmul a incasat weekendul trecut, in Statele Unite, 29,8 milioane de dolari, iar pana acum totalul incasarilor din Statele Unite ajunge la 123,7 milioane de dolari. Pe plan extern, “World War Z” a incasat weekendul trecut 70,1 milioane de dolari, iar totalul incasarilor  a ajuns la 135,3 milioane de dolari.

Dupa doar doua weekenduri in cinematografe, “World War Z” este considerat deja un film profitabil, incasarile totale fiind de 250 de milioane de dolari. Pelicula a avut costuri uriase de productie, ce au ajuns la 200 de milioane de dolari.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.