salam-sasesc_49c99aea0a

Sâsâiala micuței Luiza ne-a adus zâmbetul pe buze, de câte ori urmăream reclama la salam săsesc, în care juca rolul unei fetițe bucălate care era învățată de mama ei cum să pronunțe corect o sintagmă în care se găseau prea mulți ”s”.

În 2002, o reclamă făcea senzație pe toate posturile de televiziune. Spotul pentru un sortiment de mezel avea drept protagonistă o fetiță pe care mama ei o învăța să pronunțe corect ”salam săsesc”. Pe atunci Luiza avea doar patru anișori și era scumpă foc. Într-un interviu acordat câțiva ani mai târziu, copila originară din Constanța a povestit cum a ajuns să joace în reclama la salam.

”Era chiar de ziua mea, pe 14 mai, îşi aduce aminte Luiza. Venisem la o preselecţie la emisiunea „Copiii spun lucruri trăsnite”. O doamnă a stat de vorbă cu noi, cei aflaţi acolo, şi ne-a spus ce urma să facem. Dar, după ce a discutat cu mine câteva minute, doamna aceea se ţinea de burtă de atâta râs şi le-a spus părinţilor mei că sunt calificată înainte de a începe proba. Apoi m-au văzut cei cu salamul. Le-a plăcut că eram mai sâsâită, şi aşa am ajuns cunoscută”, spunea Luiza într-un interviu în 2007, pentru ziarul ”Adevărul”.

Între timp Luiza a devenit o adevărată domnișoară pasionată de tenis, de fotografie și de documentarele de pe Discovery, dar și o elevă eminentă. Anul trecut fata în vârstă de 15 ani a fost admisă a patra la un liceu de prestigiu din Constanța, ”Mircea cel Bătrân”, cu media 9.82, cea mai mare notă fiind la matematică: 10.00.

Uite aici o imagine cu Luiza Lucuta în prezent

Aceasta este reclama în care Luiza a făcut senzație în 2002.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.