captainplanet_july20

Lumea noastra, asa cum o stim, se afla in pericol. Gaia, ocrotitoarea Pamantului, imparte cinci inele magice la cinci oameni speciali.

Din Africa, Kwame primeste puterea de a misca Pamatul, Wheeler din America de Nord primeste puterea de a manui focul, Gi din Asia devina stapama apelor, Linka din Rusia are capacitatea de a ghida puterea vantului, iar Ma-Ti din Africa de Sud devine posesorul inelului cu puterea inimii. Cand cele cinci puteri se aduna rezulta Captain Planet, eroul suprem, capabil sa slaveze lumea din orice dezastru.

Celebrul desen animat al anilor ’90 va fi resuscitat acum, in varianta cinematografica. Studiourile Sony Pictures au achizionat drepturile pentru lansarea Captain Planet pe marele ecran si intentioneaza sa dea astfel curs unei noi francize de mare succes.

Filmele cu Super Eroi sunt in trend, iar dupa “Avengers”, “Iron Man” sau “Superman”, “Captain Planet” este urmatorul erou care salveaza Planeta.

Pelicula va beneficia de un buget de peste 100 de milioane de dolari, urmand ca filmarile sa inceapa anul viitor. O data estimativa pentru premiera este primavara lui 2015.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.