Ingrediente

– 1 lingurita unt

6 buc. oua

6 lingura ulei

1 varf sare

6 lingura zahar

6 lingura faina

1 buc. plic puding

400 gr nectarine din compot sau proaspete

35 gr faina pentru tavalit nectarinele

1 lingura ornament de ciocolata

Mod de preparare

Preparare: se ia un bol in care punem albusul de ou separat de galbenus si inpreuna su varful de sare incepem sa batem cu mixerul la viteza maxima pana se face spuma si terptat adaugam cate o lingura de zahar si mixam pana se face o bezea si zaharul sa dizolvat.Galbenusurile le frecam separat cu 6 linguri de ulei pana se albesc dupa care le adaugam peste albusurile batete cu zahar si mixam bine pana se omogenizeaza .dupa care adaugam si cele 6 linguri de faina cate una in ploaie si amestecam de jos in sus cu o lingura si la urma punem si praful de puding de frisca tot in ploaie si amestecam de jos in sus pana se incorpureaza complet. scoate nectarinele din compot si le punem intr-o sita la scurs. luam o tava pe care o ungem cu unt si o tapetam cu faina si turman compozitia in ea.nectarinele din compot scurse le dam prim faina si punem una cate una peste compozitie si dam la cuptor pentru 30-45 de minute la 180 de grade fara sa deschidem cuptorul.cand incepe sa creasca nectarinele se vor lasa in prajitura.cand incepe sa capete o culoare rumenie si verifica cu scobitorul.o scoatem din cuptor si presaram ornamentul de ciocolata.

Pofta buna!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here