Pentru că Mihaela Niculae este o fană înfocată a serialului, părinţii ei s-au gândit să-i facă o surpriză chiar în ziua în care a împlinit 14 ani. Tatăl Mihaelei, Cristian Niculae, a postat pe site-ul dorinte.primatv.ro dorinţa de a-i avea ca invitaţi la această petrecere pe actorii din “Iubiri secrete”. Ioana, Simona, Radu, Mădălin, Dodel, bunicul Eugen, Daniel, Sorin, Roxana, Didi şi Ionuţ s-au numărat printre cei care i-au urat Mihaelei “La mulţi ani!”.

dorinta_iubiri_265x100

“Dorinţa îndeplinită Mihaelei de actorii din serialul Ïubiri secrete a fost o surpriză extraordinară, atât pentru ea, cât şi pentru noi, părinţii. Mihaela a fost profund emoţionată, spunând că a fost cel mai frumos cadou pe care i-l puteam face”, a povestit Cristian, tatăl sărbătoritei. “Petrecerea organizată alături de Prima TV şi echipa Iubiri secrete a fost o reuşită emoţionantă şi pentru noi, văzând atâta bucurie în ochii fiicei noastre”.

“Fiind o mare fană a serialului, îmi doream enorm să am parte de o astfel de întâlnire, deşi nu m-aş fi gândit niciodată că ar fi posibil. În primul moment, nu-mi venea să cred ochilor!”, povesteşte Mihaela. “Ei sunt nişte oameni minunaţi şi fiecare are ceva special. Nu e de mirare că împreună formează o echipă de vis! Vreau să le mulţumesc încă o dată că au fost lângă mine. Ziua asta nu o voi uita niciodată!”

Actorii au fost, la rândul lor, emotionaţi de această întâlnire inedită. “Ştiam că va fi un moment deosebit, dar nimic nu ne-a putut pregăti pentru ce am simţit atunci când am dus la bun sfârşit ce ne propusesem”, a spus Cristina Gavriloiu, alias Ioana. “Sper ca telespectatorii noştri să-şi pună în continuare dorinţe şi să ne ofere şansa de a trăi mai des asemenea clipe frumoase”.

Urmăriţi această petrecere-surpriză duminică, 12 mai, la ora 17.50, înainte de jurnalul „Focus 18”, numai la Prima TV! Telespectatorii îşi pot trimite dorinţele lor vedetelor preferate pe site-ul http://dorinte.primatv.ro/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.